2023. május 26., péntek

Hurrá, hétvége!

Ja, a lakás romokban... Úgy érzem, kellene egy teljes hét egyedül, hogy utolérjem magam az házimunkában és az adminisztrációban... Az egyetlen hely, ahol nincs kupi, az a hűtő, mert sajna az tök üres.. Íme egy ma reggeli életkép.





1. Vasalnivaló
2. Gyerekszoba
3. Dolgozószoba
4. Reggeli utáni csatatér

5 megjegyzés:

  1. A nyugalom lehetőségét legegyszerűbben ez adja: Épp így akartam.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, amit Mick írt, megjegyzem magam számára is:))) Én meg azt gondolom, nincs itt semmi baj, mert egy lakásban, ahol élnek, nem lehet mindig elvágólag rend. Az én unokám is így legózik (14 éves), bár amikor rájön, még színek szerint is csoportosítja a legó "alkatrészeket". (A lányom és én "utáljuk" a vasalást, a fiam viszont vasal az öttagú családjára, mert így osztották meg a feladatokat. Felesége főz és más területen két ember helyett is teljesít, ezért a vasalást férfi is végezheti. Vedd ezt akár ötletnek is tőlem!:)))

    VálaszTörlés
  3. Nem is csatatér ez, inkább reggeli csendélet 😉. A lego-padló meg, hát az természetes, nem. A dolgozó se rendetlen sztem. Szóval pihenj és örülj a hétvégének. 😊
    A vasalnivaló viszont elborzaszt, mert utálom.
    (Inkább összehajtogatok és elteszem. Vasaltan úgyis meggyűrődik, ezzel magyarázom magamnak. Amikor kell valami, hát akkor muszáj, de legalább csak egy-egy darabot.
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak akkor vasalok ha nagyon muszáj :) mert "úgyis össze gyűrődik"...

      Törlés