2022. január 6., csütörtök

Bepillantás egy nyugat-európai munkahelybe

 


Megőrülök ezektől a spagettiktől!

20 megjegyzés:

  1. És azt képzeld el, hogy a férjemé home office-hoz is ilyen 🙁 És itt most nincs külön dolgozószobája 🙁 Nekem szerencsére valahogy nem kell ennyi zsinór, ha rendbehozzák a vezeték nélküli egeremet, akkor már csak 2 lesz. Az már marad is, mert nem tudom rávenni magam a vezeték nélküli headsetre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a világ egyik legjobb találmánya! :)

      Törlés
    2. Én félek a sugárzástól. Pedig semmi logika nincs ebben, mert közben simán odateszem a mobilt a fülemhez, stb. De ez valahogy zavar 🙂

      Törlés
    3. Bori, ne fogd arra, hogy zavar, hanem a gazdaságosságra. A pasim vezeték nélküli headsete (azonos árkategóriában, mint az enyém) 6-8 hónapot bír, az enyém kb 4 éves és semmi baja. Olcsóbb és környezettudatosabb így :D

      Törlés
  2. jaj, én is mindig erre gondolok, amikor az irodai kábelek között próbálok navigálni... nem igaz, hogy nem bírják megoldani, hogy ezek legalább egy része vezeték nélkül is működjön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy barátnőm még a kilencvenes években dolgozott olyan helyen ahol nem voltak vezetékek. Mondjuk tekintve hogy én a virtuális desktopomon fogalmam sincs hova (Hong-Kong-ba?) lépek be, ehhez képest elég fura hogy a külön monitort kábellel kell hozzákötnöm a laptophoz.

      Törlés
  3. Viszont nekem ugyanígy egy adag papír van a képernyőm alatt (csak nekem két doboznyi), hogy szemmagasságban legyen amin dolgozom :)

    VálaszTörlés
  4. Én a konyhaasztalon tartom ugyanezt. Sőt. 3 monitorom van.

    VálaszTörlés
  5. Otthon nem zavar ez a komolytalan buhera, mert az én saram, miért nem tudom máshogy megoldani. Na de egy munkahelyen??? (közjogi intézmény, amelynek példát kellene mutatnia kellemes munkakörnyezet és ergonómia terén!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet kapni helyes kis kábelvezetö boxokat, fából is.

      Törlés
    2. Ja én azt hittem ez az otthoni dolgozószobád. A munkahelyeken ahhoz vagyok hozzászokva, hogy az emberek egymás szájában ülnek, nem lehet különálló asztalt lefotózni.

      Törlés
    3. A férjem pont most akar magának barkácsolni valami polcot vagy minek nevezzem. Ráteszi a monitort és elrejti a kábeleket. Nem talált négyzethálós papírt, ezért Excelben "rajzolta le" 🙂

      Törlés
  6. Azert ezt meg lehet oldani sokkal szebben is. Lobbizz egy belsoepitesz bevonasahoz! Nalunk nincsen ilyen latvany az irodaban, csak a szerver mogott, talan :)

    VálaszTörlés
  7. Jaaaaj, tényleg, nem voltam egyértelmű: természetesen ez a MUNKAHELYI munkaállomásom, nem az otthoni! Még csak az kellene! Otthon természetesen minden sokkal esztétikusabb és otthonosabb :)) talán még a kábelek sem zsezsegnek ennyifelé.

    Igen, egy belsőépítész kelle ide, meg valaki, akinek a szépérzék mellett van egy kis józan esze is (a szemeteskukák, a fűtés, a redőny stb. miatt).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy Ikeás SIGNUM kábel vezető és egy ELLOVEN monitor emelő már sokat segítene rajta. A laptopot be lehetne tenni a monitor alá, routert a Signum tartóba kábelestől. Továbbá vannak tépő zárás kábel szorítók, amivel a kábeleket is kordában lehet tartani. :D

      Törlés
    2. Tamko, nálatok van melegvíz a mosdókban? nálunk csak hideg!!!! brrrr. (én vittem be saját monitoremelőt, alatta el tudnak bújni a kábelok (-ek?) is.

      Törlés
    3. Nálunk is csak hideg!!!🥶😱🦠

      Törlés
  8. az előző munkahelyem a mostaninak egy "leányvállalata", és egy épületben voltunk, csak másik szárnyban. ott volt meleg is. ki érti ezt?

    VálaszTörlés