2020. február 10., hétfő

Ciara

Nem vetekedhetek a napi sajtó kattintásvadász fotóival, de azért elmondom és megmutatom, hogy Bonikámék iskolájával szemben (az út túloldalán) egyszerűen kicsavart egy fát a szél!


Összetörte a kaput, és az ágak rázuhantak egy közelben parkoló autóra. Ez vasárnapról hétfőre virradóra történt, micsoda zaj lehetett! Hétfő reggel már fűrészelték a fát, mert keresztben hevert az utcán (ekkor csináltam a képet). Érthetetlen, hogy ezek után a gyerekeket a rendes ügymenet szerint ma is kivitték az udvarra, pedig leszakította az ember fejét a szél (átsüvölt a lakáson is).

Otthon a Google Maps-en megnéztem, milyen volt ez a fa, mert persze ki emlékszik már arra, és őrület, mert teljesen egészségesnek tűnik ezen a fotón:




5 megjegyzés:

  1. Mult heten nalunk, kb negyed oraval azelott, h indulnak haza a gyerekek, a sulival szembeni kis utcaban radolt egy fa 3 parkolo autora....

    VálaszTörlés
  2. Én egyszer éltem át ekkora szelet. Ültem a parkoló autóban, rangatott a szél, körülöttünk kis fák csavarodtak ki, hangos volt, mérges és kiszámíthatatlan is. Nagyon féltem.

    VálaszTörlés
  3. szegény fa!
    itt Luxiban felkészült mindenki az apokalipszisre, nem volt tegnap tanítás az iskolákban, csak ügyelet. a férjem cégénél elég volt 12-re bemenni (akkor is, ha nem tudott vki otthonról dolgozni), nálunk az egyetemen a hallgatókat felmentették a bármiféle bejövetel alól (mondjuk az időzítés szerencsés, mert a vizsgaidőszaknak pont vége, a tavaszi félév pedig csak jövő héten kezdődik), a dolgozóknak meg kivételesen megengedték a home office-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezek tök jó intézkedések. Barátnőméknél sem volt tanítás Svájcban. Nem is értem, ha meg van valami, akkor utólag olyan okosak az illetékesek, pl. jelzőlámpa kerül hirtelen egy olyan kereszteződébe, ahol valakit elütöttek... (MIÉRT NEM ELŐTTE???)

      Törlés