2019. július 6., szombat

Eljött az a pillanat...

... amikor TÉNYLEG nincs nagyobb problémám ez életben, mint hogy......sikerül-e úgy bepakolnom a bőröndbe, hogy minden fölső passzoljon minden nadrághoz és szoknyához...!


10 megjegyzés:

 1. Ha elmész színtanácsadásra és színhelyes lesz a ruhatarad, nem lesz ilyen gondod! 😉

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Akkor sem fog minden mindenhez menni, 2 mintás pl akkor is fogja ütni egymást. A megoldás inkább a kapszula ruhatár lesz. Én most ebben utazom :)

   Törlés
  3. Hóbelevanc: fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit írtál :)))

   Kapszularuhatár, színtanácsadás: nem tudom, nekem az egész egy megoldhatatlan másodfokú egyenlethez hasonlít. Mert ugye passzintani kell a bő fölsőt a szűk alsóval is, illetve a bő (de magas derekú) alsót a szűk fölsővel. Plusz az ember ne fázzon. És a szandál is menjen mindenhez. És akkor még a család színvilága is harmonizáljon, mert mit kezdek 1 db. piros pólóval, he mindenki csak kéket hozott, kézzel nem akarok mosni. Úgy irigylem azokat, akiknek ez az egész flottul megy (és minden jól áll rajtuk)!

   Törlés
  4. https://www.adidas.co.uk/i-5923-shoes/D96605.html

   :)

   Törlés
  5. @Tamko: és arról még ne is beszéljünk, hogy van akikre bármilyen színben, fazonban passzoló cuccot adsz csak lóg rajta és úgy néz ki, mintha a legkevesebb gondot sem fordítottál volna a kinézetre (Bodza), más meg bármit felvesz és olyan mintha a személyiségére szabták volna és sugárzik benne (Márk). Ki érti ezt?

   Törlés
 2. Sose legyen nagyobb problémád! :)

  VálaszTörlés
 3. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést olyan sok cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és elmondta nekem, hogy ez a bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. A legjobbakat.

  VálaszTörlés