2017. július 30., vasárnap

Használati utasítás saját magamhoz, családtagok részére



Az ébredés utáni fél-háromnegyed órában NEM szabad hozzámszólni! Nem tudom elmesélni, hogyan aludtam, nem tudok tolmácsolni, és nem tudom megkeresni az elveszett játékot/naptejet/szúnyogriasztót.

Ilyenkor csak ülni szertnék egy bögre kv-val, és nézni kí a fejemből. Ugyanitt minden elismerésem azoknak, akik ilyenkor mãr szervezkednek, gyereket nevelnek és vígan cseverésznek (esetleg másoknak is reggelit készítenek).

Ez az állapotom azonban a mondott időtartam után elmúlik, HA békén vagyok hagyva!

(Szüleimnél nyaralunk)

14 megjegyzés:

  1. Annyira jó ez a kép (is)! :)

    Az utolsó mondat emlékeim szerint egy oximoron...:O

    VálaszTörlés
  2. Haha :)))) értem, mire gondolsz :))))

    De ez most valójában inkább nyaralás, mint amikor pl Ausztriában voltunk. Tudod, sokkal konnyebb ugy, ha tobben vagyunk a gyerekre, kiengedjuk a kertbe játszani, nem én főzök stb. Gondoltunk arra, hogy elmegyunk valahová belfoldre pár napra, de komolyan itt konyebb, Boninak meg mindegy, hol túrja a földet :)

    VálaszTörlés
  3. Istenem, hogy én ezt mennyire megértem! Amíg otthon laktam, éveken át nem tudták elkerülni a családtagok, hogy csacsogni akarjanak velem reggel 6-kor, amikor próbálok magamhoz térni. És ilyenkor mindig visszamorogtam valamit, hiszen minden reggel lejátszódott ez és erre a legrosszabb reakció jött, mert mindig odavetették, hogy én vagyok a morcos/nyűgös/hisztis, ami csak jobban mérgezte a reggeli hangulatom. De amikor poént csináltak belőle, akkor meg szinte robbantam.

    VálaszTörlés
  4. En is teljesen ilyen vagyok reggel!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Kurvajók a rajzaid, sosem értem miért nem foglalkozol ezzel komolyabban.Mindig jókedvem lesz amikor jön az új.

    VálaszTörlés
  6. Huuu, en is ilyen vagyok reggel. Utalok felkelni!!! :D

    VálaszTörlés
  7. A felkelésssel nincs bajom, csak a beszélgetéssel, de pont így, a reggeleknél csak az a rosszab ha délután alszok be, akkor sokkal nehezebb az ocsúdás:))

    VálaszTörlés
  8. En is igy vagyok vele: a felkeléssel nincs bajom, az azonnali tüsténtkedéssel, dumàval stb igen!

    VálaszTörlés
  9. anyukám fél4-4 körül kell, önszántából, akkor esik jól. Úgyhogy mire én 7-8 körül kimásztam az ágyból, addigra az neki kábé már délelőtt volt és zsizsgett össze-vissza. Évekbe telt megtanulnia, hogy békén kell hagyni és kilégzés-belégzés van egy ideig. Mígnem egy napon sikerült végignéznem, hogy ő hogy viseli az első órát ébredés után. Ugyanaz, csak senki sem látja, mert mindenki alszik olyankor még :D Utána röhögtem kicsit :D

    VálaszTörlés
  10. igen, hozzám se szóljon senki akkor! de pld. míg nem volt mosogatógépünk, én reggel, ebben a felkelés utáni időben szerettem a legjobban mosogatni: finom langyos víz, monoton tevékenység, rádió (na igen, azóta már rádiót sem hallgatok)... de a zombilét megmaradt

    VálaszTörlés
  11. Ugrásszerűen javult az életminőségem, amikor a) a gyerekeim megtanultak kv-t főzni; b) elég idősek voltak ahhoz, hogy bekapcsolják az általam jóváhagyott mesecsatornat, míg en az általuk főzött kávétol magamhoz terek.

    VálaszTörlés
  12. Van egy munkatársam, akivel minden reggel egy vonattal megyünk dolgozni. Minden reggel kölcsönösen úgy teszünk mintha nem vennénk észre a másikat. :) aztán napközben jól elkávézgatunk meg dumálgatunk. Imádom.

    VálaszTörlés