2017. június 3., szombat

Frizura

Megpróbálkoztam ismét a melírral, egy másik fodrásznál. A lelkére kötöttem, hogy nehogy csíkos legyen: ne tűnjön úgy, mintha ősz hajszálaim lennének, hanem legyen ravaszul napszítta hatású. Egyúttal pedig jól vágja le hátul, de elől tűnjön hosszúnak, sőt, legyen is az; takarja el a fülemet, de ne lógjon bele az arcomba - magyarán a formája és a szerkezete egyesítse úgy a rövid, mint a hosszú haj előnyeit, a hátrányaiból viszont (beszárítás, összekócolódás, lelaposodás) köszönöm, nem kérek.



Azóta minden visszatükröződő kirakatnál meglepődöm, és csodálkozom, hogy ott megy a saját ANYÁM*!

* Mennyire öregnek gondoltam, amikor én voltam 17, ő pedig annyi, mint én most!

6 megjegyzés:

  1. Apukám mondta mindig hogy ahogy az ember öregszik, egyre inkább az azonos nemű szülőjére kezd hasonlítani, akármelyikükre is hasonlított addig.
    Nekem mondjuk nagyon más a frizurám mint Anyukámnak, tehát én ezt még így nem látom, viszont ez milyen igaz, és milyen mérhetetlenül szomorú, én 18 voltam mikor Anyukám annyi mint most én akkor érettségiztem.
    Nem szabad ilyen későn szülni, 2 éve minden nap erre a konklúzióra jutok.

    VálaszTörlés
  2. Hat ez rám igaz, a húgomra viszont nem!

    Korábban kell(ene) szulni, valóban, en ugyanakkor sok előnyét is latom a késői anyukaságban :)) de errol mar beszeltunk nakad, emlékszem ;-)

    VálaszTörlés
  3. En valamelyik reggel frissen ebredve beleneztem az haloszoba szekreny tukrebe. Szenanathatol taskas szemmel, szembe logo, viszonylag frissen szokitett hajammal ( ez azert fontos, mert sotet hajbol vilagos lettem) egy az egyben a 17 eve halott apam nezett vissza a tukorbol. Borzaszto volt.

    VálaszTörlés
  4. Az én anyukám annyival szebb volt mindig, mint én (egyidejű összehasonlításban és abszolút értékben is), hogy hálát adnék az égnek, ha a külsőmet tekintve rá hasnlítanék, nem pedig Ilonka nénire (akit nem ismertem, de aki apám szerint a legrútabb nő volt, akit valaha látott és én kiköpött mása vagyok, még a méregtől eltorzuló képem is)

    VálaszTörlés
  5. èn az egyik kozelmultban keszult kepem rajottem, hogy profilbol ugy nezek ki, mint az ocsem! (szerencsere nincs se szakalla, se bajsza.)

    VálaszTörlés
  6. Én is ahogy öregszem anyukámra hasonlítok egyre jobban, de sajnos az idősödő gömbölyű 67 éves anyukámra nem a csodaszép vékony őzikére amilyen annyi idősen volt, mint amennyi én most vagyok - ez tényleg szomorú...

    VálaszTörlés