2016. szeptember 21., szerda

Reggeli kínok

Már teljesen elfelejtettem, miért utálok korán kelni. Azt csak az érem egyik fele, hogy mert álmos vagyok még (pedig ez is mennyira jogos érv az utálat mellett).


De pár napja eszembe jutott: azért utálok korán kelni, mert szeptembertől májusig minden reggel baromi hideg van a lakásban, ajajjaj!

15 megjegyzés:

 1. Ja, igen! Koszonom, h eszembe juttattad, grrrrrrr...! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a képről jutott eszembe...

   Törlés
  2. Értem :)) az a szerencse, hogy mire elindulunk, már világos van.

   Törlés
  3. Én mindig hidegben és sötétben indulok el. Szörnyű rossz. :(

   Törlés
 2. Értem miről beszélsz, én is megfagyok, de nemcsak reggel, hanem például most is. Brrr!

  VálaszTörlés
 3. Nekem kiszivja az eromet ez az idő. Nincs ereje a napnak ez az első ilyen het hiaba sut.

  VálaszTörlés
 4. Van egy barátnőm, aki azért nem jár usziba, mert azt mondja, hogy FIZIKAI FÁJDALMAT érez, amikor be kell mennie a hideg vízbe...!

  (amúgy nem tudom, otthon milyen az idő, én úgy képzelem, szép őszi, legalábbis minden blogon a meleg tea-takaró-sült gesztenye szentháromságába botlok)

  VálaszTörlés
 5. Szep ido van, de a reggelek es estek huvosek es a szel se kellemen fujja az arcunkat hanem hideg. Igazi koraoszi ido van.

  VálaszTörlés
 6. Szep ido van, de a reggelek es estek huvosek es a szel se kellemen fujja az arcunkat hanem hideg. Igazi koraoszi ido van.

  VálaszTörlés
 7. rettentő hideg van a lakásokban lévén nulla fűtés (ha csak nem magadnak tudod ki-be kapcsolni) reggel 6 fok volt... délre szépen süt a nap, ha a napon állsz egész jó. De csak akkor :)

  VálaszTörlés
 8. I mean 6 fok volt kint, nem a lakásban. De ott is lefagy kezem-lábam, máris előkerült a házi "kiscsizma/mamusz" amiszerintem nyárig le sem robban rólam.

  VálaszTörlés
 9. Tök szuper, végre egy kis hűvös! Az ősz csodàs, a nyàrtól hànyok.

  VálaszTörlés