2016. július 26., kedd

Állatkert: egy újabb kísérlet (és kudarc)8 megjegyzés:

 1. Miért lenne ez kudarc? :)))

  VálaszTörlés
 2. Mert ha elmentunk volna a baross utcaba, a kozeli epitkezeshez, azt ugyanugy elvezte volna! (Ha nem jobban :))) mert nem szekáltuk volna a fókákkal, zsirafokkal...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És mennyivel olcsóbb egy építkezést bàmulni:D

   Törlés
  2. Ja, meg az a nagy sor a bejaratnal... Aaaaa...

   Törlés
 3. Szerintem még kicsik hozzá. Mi Sóstón voltunk pár hete, L minden állatnál azt kérdezte, hogy hol van az anyukája és az apukája? Hát, ízé.... A markoló és a daru nálunk is mindent visz, pedig lányunk van. Erről jut eszembe, a fiús anyukák nem tudnak olyan helyet Bp környéken, ahol vannak ilyen gépek és föl is lehet mászni rájuk? Olyan helyre gondolok, mint a vasúttörténeti park.

  VálaszTörlés
 4. Merylla, az enyem meg biztos kicsi ehhez. Van egy olyan video h a hatterben mindenki a fókamókat bamulja, Boni meg a bérelhető tilitolit húzza-vonja, nagy ívben leszarva a fókákat.. :))

  Erdekes, amit irsz, Boni MINDIG azt kerdezi mindenki kapcsan, h hol az apja-anyja! Szoval nalatok is ez a helyzet! Hol van a plusskutyus, Mazsola, pénztarosnéni stb papája-mamája. Olyan torteneteket kerekitek neki, hogy az csak na :)

  Olyan hely regebben a kozlekedesi muzeumban volt a Ligetben, de azt ugye... :((( a hugom a Nyugatinál tud valamit, ha lesz pontos infom, megirom!

  VálaszTörlés
 5. Szia Tamko.
  A nyugati környékén van végülis (Andrássy) a Miniverzum, ott igazából modellek vannak kiállítva, de egészen interaktív, a gyerek tud nyomkodni gombokat amik befolyásolják a közlekedést, villognak meg sípolnak. Felmászni ugyan nem tud mindenfélére de hátha jó ötlet lesz a későbbiekben :)

  VálaszTörlés