2016. május 8., vasárnap

Így jár az, aki vakon követi a divatot...



... és vásárláskor nem gondol a KÖVETKEZMÉNYEKRE!

12 megjegyzés:

  1. Ez az a kérdés, amit minden alkalommal felteszek akkor, amikor ilyesmi overallt (vagy mit) látok kirakatban vagy pláne nőkön: hogy a nyavalyában pisilnek? (V.-re sem adok ilyesmit, mióta kinőtt a pelenkából)

    VálaszTörlés
  2. Hat leveszik az egész mismancot!! (Most már én is tudom :))

    VálaszTörlés
  3. Az első találkozásom óta ezzel az akkor is divatos ruhadarabbal, - úgy jó 40 éve! - én is elkerülöm...

    VálaszTörlés
  4. ú, nekem volt ilyenem fiatalabb koromban, anyukám varrta, és még emlékszem az érzésre, ahogy kvázi meztelenül ülök valami wc-n :)

    VálaszTörlés
  5. Pont pénteken próbáltam egy UGYANILYEN ruhát, szerencsére kicsi volt, úgyhogy nem vettem meg, de már amikor levettem a fogasról, az járt a fejemben, hogy vajon hogy pisil ebben az ember?

    VálaszTörlés
  6. Igen, TELE vannak a boltok ilyen egybenadrágokkal! Na most ez vagy mind rajuk rohad, vagy pedig a lanyok egesz nyaron akrobatamutatvanyokat fognak vegezni a wc-ben. (En csak otthon ulok ra, ugyhogy a wc fole gornyedve tartanom kell az egesz cuccot, hogy ne erjen le a foldre...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon sok emberen látok ilyet (vagy láttam, tavaly nyáron otthon, itt még nem), szóval szerintem attól nem kell tartaniuk, hogy rájuk rohad.

      Törlés
  7. Na, pont fel akartam tenni a kérdést, hogy magyarázza el már nekem valaki a női rugdalózó értelmét, de akkor más is hadilábon áll ezzel :-).

    VálaszTörlés
  8. síelés 12 évesen, -100 fok, szlovákia 90es évek (tehát a wc= erdő széle). nem részletezem. SOHA nem lesz újra overálom!

    VálaszTörlés
  9. jaj:) Most azt kell,hogy mondjam,hogy szerencsére nincs olyan bomba alakom,hogy ilyet kelljen viselnem:)

    VálaszTörlés
  10. Én terhesen néztem ki egy ilyen ruhát, de mivel minden második gondolatom a wc körül forgott, hamar megértettem a lényeget:)

    Mindenesetre csinos lehettél:)

    VálaszTörlés