2014. december 7., vasárnap

Ez a tél

Ez a tél kicsit más, mint a tavalyi, sokkal kevesebb időm van. Rohanok Boni után, nehogy leessen, lehúzza, megegye, összetörje stb., míg tavaly - úgy emlékszem - az volt a fő foglalatosságom, hogy szoptassak és közben olvassak. Viszont idén is el vagyok zárva a külvilágtól, a csizmáim, a szoknyáim, az ingeim kihasználatlanul várják a szekrényben, hogy újra elkezdjek dolgozni (grrrrrrr).

A totális társadalmi elszigeteltség ellen tavaly is, és idén is... telefonálással védekezem!


Hát csoda, hogy Bonhomme megőrül a telefonért? (már van neki egy sajátja, esténként fel is kell töltenünk, annyit nyomkodja, hogy lemerül)

10 megjegyzés:

  1. Tegnap a kezébe vett a lányom egy ilyen FP műanyag telefont, amin színes gombok vannak. Majd az egyik gombot lenyomva a CD lejátszó felé fordította. És én ebben a pillanatban arra gondoltam, hogy az én gyerekemnek az amin gombok vannak az már csak a távirányító lehet, amivel a Ringatós CD-t elindítjuk. Mert a telefonnak - csak okostelefonunk van - nincsenek gombjai....

    VálaszTörlés
  2. Ah, ez az új generáció...! (a miénk egyébként vonalas telefon, azon vannak MÉG gombok) Boni egyébként megvetően eldobálja a játéktelefonokat a játszóházban.

    VálaszTörlés
  3. nagyon élethűnek kell lennie ahhoz valaminek, hogy néhány percig bedőljön neki :D

    a képről meg az jutott eszembe, hogy egyrészt a világ legédesebb dolga, amikor beszélni kezdenek mindenféle jópofaságokat és kérdeznek és folyton beszélni kell velük - másrészt az az az időszak, amikor időnként bármit megadnál egy óra csendért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Òra?? Egy perc, akartad mondani...

      Törlés
    2. Így visszagondolva, igen, már egy perc is ajándék volt :) (elért az aggkori feledékenység... kamaszokkal már más mértékegységeket használunk :D )

      Törlés
  4. Azt nem hiszem el, hogy a trónuson is. :D

    Fenomenális rajzok!

    VálaszTörlés
  5. Hátdehogynem :))) rendszeresen szólok a barátnőmnek (és ő is nekem) hogy most nem fogsz semmit hallani, mert lehúzom! :) gáááááz?? :))

    és köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én jártam úgy képzeljétek, hogy valaki mikor telefonon beszéltünk (és nem egy nagyon közeli valaki és ráadásul pasi) megkérdezte tőlem hogy "a wc-ben vagy?". Nem ott voltam hanem a fürdőszobában (de lehettem volna), de a telefonon hallatszott valahogy hogy kis zárt helyiségből beszélek. Na azóta én nem merek ilyesmit csinálni, mert nem feltétlenül a lahúzásnál buksz le.

      Törlés
    2. Én csak anyukammal és a férjemmel szoktam így beszélni. Mással nem merek.

      Törlés