2013. szeptember 5., csütörtök

Távirati stílusban

Nagyon elfoglalt kismama lettem így a végére. Hol van már az első trimeszter vánszorgása, amikor halálra untam magam a szobafogságban! Intézni kell a költözést, járok szüléselőkészítőre, le kellene műszakiztatnom a kocsit, olvasom a baba-szakirodalmat (köszönöm Kalib, Varró Dani tényleg szuper!) - a lista hosszú, és nem is férne bele minden a napomba, ha nem félmunkaidőben dolgoznék. Hétvégén négy napra hazautaztunk, ami azért különösen jó hír, mert elhatároztam: ha bármilyen aggodalmat is kihallanék a doki hangjából, akkor lemondjuk az utat. De szerencsére minden rendben volt a konzultáción, a baba már másfél kiló, a méhszáj zárt, és el sem kérték az igazolást a reptéren.

Szóval minden tökéletesen halad! (csak a felújításról ne kérdezzetek)

A szülésznő kompressziós harisnyát javasolt a visszerek ellen...a föl- és lehúzással minden reggel és este jó sokat bajmolódok. Viszont melegít!

(30+5)

11 megjegyzés:

  1. :))) Nagyon szeretem a rajzaidat! Hasonlóképpen nézek ki akár már egy cipőfűző bekötésénél is, legyen az akár az enyém, akár Bálinté. :) Lehet, hogy "behozlak" újra, a múlt heti uh szerint a 29-30. hét környékén jártam, két hét múlva megyek újra. Puszi, jó ügyintézést! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi!! (bár most látom, h a 2. rajzon nem színeztem be a bugyit, ejjj...)

    Láttam a képeket, szerintem már előttem jársz! Szerintem én ezt a harisnyát 1 hónap múlva fel sem tudom venni..

    VálaszTörlés
  3. Vannak visszereid, vagy megelőzésként hordod?

    VálaszTörlés
  4. :))

    Nekem kismama kompressziós harisnyanadrágom volt, hosszas tornázgatás volt a fel- és lehúzása :)

    Már hármassal kezdődik a hetek száma, nagyon elszaladt az idő! Örülök, hogy minden rendben!

    VálaszTörlés
  5. Audey: szerintem még nincsenek, legalábbis nem nagyon feltűnöek, úgyhogy a megelőzés a cél!

    Anett, el tudom képzelni azt a tortúrát, ráadásul minden pisilés után! Szerencsére Mimi(Réka) mesélte tavaly, mit szenvedett vele, azért vettem ilyet, aminek végülis nem is harisnya a neve, hanem combfix (?).

    VálaszTörlés
  6. Nagyon bírom a rajzaidat :) Állati szexi a csipkés cucc, megéri szenvedni vele!

    Ha én is bugyit meg melltartót cserélnék, miközben zoknit (harisnyát) húzok, nekem is nagyon sokáig tartana :D (egyébként így is :( )

    VálaszTörlés
  7. Megint szuper rajz! Nem gondolkozol azon, hogy ezzel komolyabban foglalkozz? Jól írsz, jól rajzolsz... Ez elég is egy szuper képregényhez.
    Amúgy a szakirodalom kapcsán: Most kezdtem el olvasni a Nem harap a spenót című könyvet. És annyira sajnálom, hogy nem I. születése előtt. Szerintem zseniális...
    http://www.libri.hu/konyv/nem-harap-a-spenot.html

    mimiréka

    VálaszTörlés
  8. nekem is tetszett a spenót, bár egy bloggerina szerint megrendelésre írta a nő, merthogy a franciák közel sem ilyen fantasztikus gyereknevelők.

    VálaszTörlés
  9. A szexi csipke meg a nyanyás harisnya ellentétén Z. is sokat röhögött! :)

    Spenót: el kellene már olvasnom ezt a könyvet, annyi mindenkitől hallok róla. De előítéleteim vannak, mert amikor a franciákról sztereotípiákat hallok ("francia mentalitás" - épp ma mondta egy barátnőm), akkor én mindig meglepődöm, mert soha nem ugyanazok a tapasztalataim. Ebben a könyvben egy (felháborodott) párizsi magyar barátnőm szerint az áll pl,, hogy a fr gyerekek salátát meg mindenféle egészséges ételeket esznek - hát én abszolút nem ezt látom magam körül! Na mindegy, lehet h megveszem, gondolom megvan fr fordításban, köszi az ajánlást!

    (áá, nincs nekem annyi ötletem, h képregényt írjak-rajzoljak.. de megtisztelő a feltételezés! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor valakinek meg kell írnia a spenót ellenkönyvét és úgy nagyjából kihámozhatnánk az igazságot

      Törlés
  10. Na ugye! :)
    Cuki rajz, na én meg ezt csodálom, ha valaki olyat tud rajzolni amin... fel lehet egyáltalán ismerni, hogy miről van szó. Ez nekem még sosem jött össze :D

    VálaszTörlés