2013. február 17., vasárnap

Fodrász, kávé, uszi: jó kis hétvége, de mégsem

A hétvégén szingli voltam. Z. megint náthás, és mivel a múltkor sikerült a transzfer után elkapnom tőle a nyavalyáját, most úgy döntöttünk, ezen a hétvégén nem kockáztatunk. Mindent a siker érdekében! Még szerencse, hogy Bella barátnőm az év eleje óta Brüsszelben lakik, és hogy a pasija épp most ment el síelni, úgyhogy kihasználtuk közös szalmaözvegyi mivoltunkat, és csapunk egy csajos szombat délutánt-estét, illetve vasárnap délutánt.

Először is fodrászhoz mentünk, majd miután kávéztunk a belvárosban, vacsoráztunk is egy thai étteremben, és végül megnéztük a Hitchcock c. filmet (bár inkább egy Hitchcock-filmet néztünk volna meg!). Miközben vártam a kávézóban, hogy Bellával is elkészüljön a fodrász, és februári szürkeség ült a városon, és mindenki fekete vagy szürke télikabátban sietett az utcán (kivéve Bellát, akié rózsaszín!), az járt a fejemben, hogy a lombiknak köszönhető talán az is, hogy mostanában teljesen függetleníteni tudom magam az időjárástól. Azt hiszem, egyre kevesebbet (nem?) panaszkodom holmi borús februárokra, szürke hétvégékre, meg esős délutánokra. Persze jobb lenne spagettipántos ruhában egy dél-franciaországi kisváros főterén található kávézó teraszán ücsörögni minden vasárnap, de bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám.

Ma reggel végre buékot kívántam az egyik barátnőmnek Skype-on (hm, hm..), és felvettük a beszélgetés fonalát onnan, ahonnan novemberben (azaz tegnap) abbahagytuk. Délután pedig Bellával elmentünk egy választékos és fontos emberek számára fenntartott csilivili, exklúziv és baromi drága egészségügyi központba, ami igazából fitness termek meg egy uszoda ötvözete. Belláék járnak oda, én vendégként tudtam megcsodálni az intézmény belülről és rájönni, hogy a sarki uszoda számomra sokkal jobban betölti ugyanezt a funkciót. De érdekes volt egy olyan helyet megismerni, ahová még törölközőt sem kell vinni, mert adnak.

Egyébként pedig teljesen szürreális, hogy ha sikerülne ez a transzfer (figyelitek a feltételes módot?), akkor a fogamzás elvileg pont erre a hétvégére esne, amikor nem is voltunk együtt.

3 megjegyzés:

  1. Annyira szeretem, hogy egyszerre tudsz vidám, melankólikus és szellemes is lenni!
    R.

    VálaszTörlés
  2. Jol irta a hozzaszolo :-)
    Naaaaa Tamko olyan jo volt Anthony Hopkins. Eredeti nyelven nezted? Ugy tunik meg is felzarkozom hozzad :-) Most muffint sutok aztan irok bejegyzest.

    VálaszTörlés