2019. március 25., hétfő

Valami megfoghatatlan bogárszerű elegancia


Végre megtaláltam a leginkább hozzám illő, divatos, nőies és elegáns szemüvegkeretet – öt évig keresgéltem! Már szinte le is mondtam róla, mert minden alkalommal, amikor fölpróbáltam egy olyat, ami a boltban (vagy másokon) jól nézett ki, rajtam iszonyú bénán állt, agyonnyomta az arcomat.

És őrület, hogy mennyire megváltoztatja az arcot a szemüvegkeret; mostanában mindig elcsodálkozom rajta, amikor a tükörbe nézek. Van ebben az újban valami bogár(vagy rovar?)szerű, és mégis határozottan lágyítja a vonásaimat. Extravagáns, egy pici humorral fűszerezve. Régóta nem voltam ennyire megelégedve a saját tükörképemmel!

10 megjegyzés:

  1. ❤️ Zseniálisak a rajzaid!

    VálaszTörlés
  2. Ha nem jár hozza kemeny szarnyfedel, rovar lesz az :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, és rovarok köze sorolandók a szitakötők, a lepkék, a legyek, a tetvek meg egy csomó egyéb jószág is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TETVEK!!! A kommented óta írtjuk őket, komolyan! Semmi összefüggés, de őrült egybeesés...!!

      Törlés
  4. Fejtetvek? Részvétem, egyszer kiszámoltam, hogy egy-egy tetűgyanú alsó hangon hatórás elfoglaltságot jelent kezelesessel, ágyhuzassal, fertotlenitesekkel stb. Mi most a hangyakkal küzdünk, és megjelentek a molyok (broaf) is.

    VálaszTörlés
  5. Jaj, te szegény! Boni most azt latolgatja, hogy melyiket "szeressük" jobban, a tetvet vagy a szúnyogot. Molyunk még szerencsére nem volt. (se csótány)

    Mi tegnap három órát szenvedtünk hajmosással, ágyneműk áthúzásával stb., elvileg estére tetűmentessé vált az egész família. Erre ma reggel, az első kislány, akivel Boni az oviban találkozott, tetves volt!! (az apja mondta)

    VálaszTörlés
  6. A fiam haja iszonyat sűrű, a lányom e derékig ér, az enyém a kettő között (nem olyan sűrű, de hosszú)... tiszta mázli, hogy a férjem kopaszodik :D

    VálaszTörlés