2017. október 17., kedd

MILF

Jaj, hogy is mondjam. Bajom van a fenti divatos betűszóval, és ez a mostani #metoo kapcsán akkor elmondom.

Előrebocsátom, hogy én vagyok az, aki legszívesebben a „kötelező” munkahelyi flörtölést is betiltaná (kivéve ha mindkét fél akarja, nyilván). Egyszerűen senki sincs olyan pozícióban a munkahelyén, hogy mint a magánéletben, simán elküdhesse a fenébe a rossz ízlésű, szexista célzásokat, vastag poénokat röhögve sütögető pasikat. Szerencsére főnökeim soha nem voltak ennyire alpáriak, kollégák viszont igen. Az ember (én) viszont nem szeretne (-ék) botrányt egy-egy hülye beszólás miatt, ezért inkább jó pofát vág, nevet, utólag szégyelli magát, viszont sajna soha, de soha nem ül le megbeszélni, elmondani, tiszta vizet önteni a pohárba. Pedig kéne. Na mindegy, zárójel bezárva. Hátha most elindul valami.

A MILF kifejezés viszont elképeszt, főleg, hogy nők is használják – büszkén, ráadásul. OK, ki nem szeretne ún. jó nőnek számítani. Szerintem majdnem mindenki, nem? Én legalábbis igen, különben mackónadrágban mennék a játszóra. Na de a jó nő és a jó nő, akit legszívesebben jól megdugnék között óriási nagy a különbség, szerintem. Bár lehet, hogy ez csak szavakon lovagolás, nem tudom. De az is lehet, hogy itt van az a bizonyos hajszálvékony választóvonal az ízléstelenség és a kulturált kifejezésforma között. Mindenesetre ha egy nő, mint én, felháborodik a második bekezdésben vázolt primitív és szexista (ágyra, cicire, puncira stb. vonatkozó) gusztálkodó kijelentéseken, akkor a nőket tárgyiasító, rájuk kizárólag szexuális célpontként tekintő és megalázó MILF szón is ugyanúgy fel kell háborodnia.

70 megjegyzés:

  1. Szerintem aki használja, nem tudja felfejteni, vagy hogy mit jelent az az F a végén.

    VálaszTörlés
  2. Lehet :))))

    De ez a poszt kiterjesztheto mas eletfelfogasra/ szemleletre is. Tudod, amikor anno bizonyos csajok miniszoknyaban es mely dekoltazzsal mentek be (röhögve) vizsgazni bizonyos tanarokhoz, mert ugy nagyobb volt az eselyuk. (Bar lehet h ez a TE SZAKODON nem volt divat :))))

    VálaszTörlés
  3. Pedig ez nagyon egyszerű dolog egy férfi számára jó nő, akit szívesen látna az ágyában. Túlságosan naiv vagy, sajnos...
    Egy férfi ismerősöm úgy fogalmazott, hogy minden férfi dugni akar, a párkapcsolat csak ennek mellékterméke számukra. És nagyon kevés a kivétel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk leginkabb ezt a ferfi ismerosodet minositi (olyan ez, mint a „minden no kurva/minden ferfi diszno”)

      Törlés
    2. Én is így gondolom. Meg aztán hogyan fogalmazhat valaki az ÖSSZES férfi nevében??

      Törlés
    3. Korábban én is mást gondoltam, de elég hozzá elválni, és pár évet "szabad prédaként" eltölteni a világban, hogy rájöjjél mennyire így van. Arra is rá kellett döbbenjek, hogy a nős férfiak nagyon nagy része csalja a feleségét, vagy csalná, ha tudna szerezni erre nőt.
      Azért ők jobban ismerik magukat, mint mi őket. :)) Én nem azt mondtam, és ő sem, hogy minden férfi disznó. Csak annyit, hogy számukra a jó nő = akit meg akarnék dugni.

      Törlés
    4. Érdekes lenne egy nagyarányú és anonim közvélemény-kutatást végezni.

      Mert ha ez ilyen egyszerű lenne, amint írod (és ki tudja, lehet h az), akkor az azt jelenti, hogy a csinosan felöltző nők mind álszentek, hiszen nemcsak maguknak és a többi nőnek, de a ffiaknak is tetszeni akarnak (nyilván).

      Törlés
    5. Mindenki szeret tetszeni (jó, a többség), ebben nincs álszentség szerintem. És sok nő nincs tisztában a férfi gondolkodás bugyraival, ahogy én sem voltam 15 évet csücsülve egy házasságban. :) Természetesen vannak kivételek, mindig vannak, nekem is volt olyan férfival kapcsolatom, de nagyon kiábrándító is volt az elmúlt 2 év, tudnék sokat mesélni, csak ez túl nyilvános hely hozzá.

      Törlés
    6. Elhiszem, hogy rengeteg a sztori es azzal az orult mennyisegu felrelepessel is tisztaban vagyok. De szerintem attol, hogy sok a megcsalas meg nem jar egyutt az, hogy a ferfit kizarolag a dugas hajtja.
      Foleg, hogy azert kivancsi lennek azoknak a megcsalasoknak mekkora hanyada tortenik parkapcsolatban/csaladban elo nokkel. Akkor a nok is csak szexelni akarnak?

      Törlés
    7. Igen, a nők is sokszor csak szexelni akarnak. Nem csak maga az aktus hiányzik nekik, hanem mindaz, ami ezzel jár, a a lobogás, a tűz, az intimitás, a kilépés a ki mikor hová viszi a gyereket és ki vásárol be világából.

      Törlés
    8. Még azt sem mondanám, hogy minden férfit kizárólag a dugás és az intimitás hiánya hajt, inkább csak azt, hogy a jó nő kérdést kicist másképpen értelmezik, mint Tamko. :)
      A múltkor pl. egy apuka mondta (akinek amúgy tök csinos, kedves felesége van), hogy ő azért olyan szemmel nézi az anyukákat a játszótéren, hogy "kivel gyűrné szívesen a lepedőt". Szó szerint ezt mondta.

      Törlés
    9. Te jó ég. Gratulálok az apukának az eleganciájáért :(((

      Törlés
    10. Ez még valóban elegáns volt, ennél csak durvábbakat hallottam...

      Törlés
    11. Én nem szeretem Bobe bloggert, de most vele értek egyet.

      Sok férfival beszéltem már erről a témáról, az egyikük úgy fogalmazott, hogy 10 nőből 10-et megdugnának a férfiak (igen, mind), kivételek vannak persze (hol kezdődik a csúnyaság?).
      Nagyon visszataszító dolog ez, kikérhetjük magunknak, attól még miért ne ábrándozhatna a férfi, a lényeg, hogy ne lépjen félre, ha van felesége (barátnője).

      Anonimitásban könnyebb.

      Törlés
  4. én nagyon szeretnék (újra) jó nő lenni
    sosem hívnám magam MILF-nek
    tudom, mit jelent az F a végén
    a MIL-t is tudom
    bármiben bementem vizsgázni (és akár röhögve is), mert mindig mindent tudtam (na jó, nem mindig ötösre)
    kitettem a METOO-t
    jellemzően nem a közeli ismerőseim zaklattak

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez az “ugy” levizsgazni vagy szerezni jobb jegyet egyszeruen kivul esett a totalis naiv gondolkozasomon. Egyszeruen fel sem merult bennem, hogy lehetne (hiszen ugysem vagyok en ehhez eleg jo no, meg sohasem a testemmel operaltam, hanem a furcsa szemelyisegemmel) vagy az, hogy hogy megy ez a gyakorlatban. Es nem, en a vizsgaim joreszere kozel sem ugy mentem, hogy mindent tudtam, volt is UV-m rakasra.
    Ugyanolyan ez szamomra, mint a korrupcio: nyilvanvaloan tisztaban vagyok vele, hogy van, de hozza sem tudnek kezdeni. Mit mondjak egy rendornek ha ittas bicajozason kap? Hogy kell megtudakolni a tarifat ha elobbre akarok kerulni a varolistan? Szamomra mindez sci-fi es inkabb balek modra varok es fizetem a buntit.

    Ami ebben a munkahelyi MILF-ezesben a legjobban az remiszt meg, hogyha nem boknak veszed vagy „prud picsakent” hangosan elutasitod a ferfikollegak ilyen iranyu vicceskedeseit meg kozeledeseit, akkor nagyon hamar a kozossegen kivul talalhatod magadat. Vagy rosszabb esetben pletykak es undorito megjegyzesek celtablajakent. Teny, hogy olyan cegekben dolgoztam eddig mindig, ahol a munkatarsak legalabb 80%-a ferfi. Jelenleg az emeletunkon 3-an vagyunk nok a kb 60 fobol.

    VálaszTörlés
  6. Korrupció, hála- és kenőpénz: szerencsések vagyunk, hogy ebben nem kell részt vennünk. Ezért (is) szeretek itt élni. Lehet h ha otthon laknánk, egyhamar megtanulnánk... (szeretném azt gondolni, hogy nem, de ki tudja)

    Munkahelyi szexizmus: pontosan! Szerencsére én úriemberekkel dolgozom, de nem mindig volt ez így. És igen, te vagy a hülye picsa, ha mersz szólni (és soha nem mertem szólni, ellenben a fogdosó, tapizó stb. pasikat hamar le tudtam állítani - szerencsére ezek nem mh-eken történtek).

    VálaszTörlés
  7. a milf nem valami pornóból eredő szó, ami beette magát a köznyelvbe ?(vagy mindenki pornót néz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a pornóból jön, hanem az a Amerikai pite című filmből,bár az sem egy magasan szárnyaló irodalmi alkotás. :)

      Törlés
    2. Nekem mindegy, honnan jön, a "beette magát a köznyelvbe" tény zavar. Egy ilyen degradáló kifejezés!

      Törlés
    3. Nem csak ez degradáló az egész köznyelv az, nem? Számomra pont annyira degradáló az, hogy szültél volna 4-5-öt, akkor nem vernének. Vagy a női principium, vagy egyebek.

      Törlés
    4. Igen, de ezeket nem nők hangoztatják - míg a MILF-et magabiztosan, összekacsintva használják NŐK!!

      Törlés
    5. Én még ezzel nem találkoztam, csak férfiak mondták eddig.

      Törlés
    6. úgy tudom, a milf először a diploma előttben szerepelt (dustin hoffmann), csak aztán az amerikai pite tette széles körben elterjedtté. :)

      Törlés
  8. Teljesen egyetértek veled, Tamko! Mikor a 2-3 hónapos gyerekemet toltam az utcán babakocsiban, utánamkiabált pár fiatal srác valamit, amiből csak a milfre emlékszem, és egy kicsit sem voltam boldog tőle. Eleve rozoga lelkiállapotban voltam, kialvatlanul, semennyire nem éreztem magam nőnek.
    A #meetoo-n elgondolkoztam, és elsőre arra jutottam, hogy velem soha nem történt semmi ilyesmi, aztán kiderült, hogy egyrészt jó mélyre temettem a 10éveskori mutogatósbácsit, meg a 20éveskori villamoson magát simogatót, másrészt a munkahelyi flörtöléseket? nyomulásokat? nem ide számoltam, pedig miért lenne természetes, hogy egy céges bulin a közvetlen férfikollégáim mögött bújkálok, nehogy valaki tánc címén összefogdosson??

    VálaszTörlés
  9. nekem ki kellett gugliznom, mit jelent a milf - most mázlista vagyok, naiv vagy tájékozatlan? vagy mindhárom? :D

    VálaszTörlés
  10. Nekem mindig az a kerdes, miert nincs egyetlen ferfi/idösebb nö, aki nem egyutt vihog a ketertelmu beszologatokkal, felrenez amikor valaki "veletlenul" megfogdos, stb, aki szolna, hogy ez nem ok. Aki amelle allna, akit epp bantanak. Miert nincs kurazsi az emberekben, Miert haborodnak fel csak akkor, ha valaki hozzajuk közello lesz az aldozat? Miert mondjak az idösebb nök, hogy en is kibirtam, bird ki te is? Hogy a ferfiak mar csak ilyenek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert a nők minden őket ért szívás miatt a többi nőt akarják ugyanbban a helyzetben látni. A kisgyerekes anyukaságtól a válás utáni egyedülmaradáson át egészen a muszlim világ beli (meg sok más világ beli) alárendeltségig sehol nem védik meg a nők egymást és nem szállnak szembe a férfiakkal, hanem egymást szivatják.
      Baromi jó kérdés hogy miért?
      Nem tudom!

      Törlés
    2. Én mondjuk nem általánositanék ennyire, bizonyára sok nö van, aki szerint dögöljön meg a másik tehene is, de talán még több, aki hallgat, mert mindig is igy látta. Naiv módon én hiszek a kimondott szó erejében, söt még abban is,hogy a világ és az emberek képesek változni. Nagy a mi felelösségünk, mert egy olyan világban neveljük a gyerekeinket, ahol a nyilvánosság egészen mást jelent, mint a mi gyerekkorunkban, a gazemberséget könnyü álnevek mögé bújva leirni. Meg kell tanitanunk öket megvédeni a határaikat és tiszteletben tartani másokét, és megadni nekik azt a biztonságot, hogy elmondhassák, ha vmi törtent velük anélkül, hogy szégyellniük kellene magukat, vagy hogy megmagyaráznánk nekik, miért is ök a hibásak abban, ami történt.
      Szerintem jó lesz, amikor már nem lehet az magyrázat semmire, hogy a nök/férfiak márcsak ilyenek.

      Törlés
  11. Én sztem soha nem védtem meg senkit (se magamat se mást) kétértelmű beszólogatásnál, és igen, ciki és szégyellnivaló. A verbális erőszak IS erőszak, még ha amúgy "jófej" és rosszat igazából nem is akaró kolléga az illető.

    MOst már úgy gondolom, talán utólag kellett volna ezt mindig megbeszélni velük, mert azt hiszem, ezek a pasik nem is tudják, hogy a nő nem szívből nevet velük.

    (és mindez igaz fordítva is: nők között a társaságban lévő pasi nemi szervének méretéről viccelődni is primitív, nem vagyok benne biztos, h a pasi ezt jó néven veszi)

    VálaszTörlés
  12. Szerintem ez a jolnevelt-csendesenmosolygos-magambananyazos kultura sokat art a vilagnak. Nekem vannak fiaim, akiket meg kell tanitanom arra, hogy a tisztelet nem csak azt jelenti, hogy kinyitom az ajtot a neniknek. A kisfiuknak vicces hallani, amikor a lanyok sikoltoznak, ha rajuk nyitjak az ajtot a tornaöltözöben. Meg kell tanitanom a fiaimnak, hogy ez miert nem ok. Nalunk mar az oviban tanitjak a nemet mondast, az elsö szo amit megtanultak a gyerekek a stop volt. Ha valaki stoppot mond valamire,azt abba kell hagyni. Mindegy mi az, a masiknak rossz, nem akarja, en elfogadom. De ha nincs ott egy felnött, aki megerösit, könnyen kezdödhet a cikizes, hogy meg ezt se birod ki. Ezert fontos, hogy aki latja, hallja, hogy valami törtenik, merjen közbelepni. A mi felelössegunk is, milyen lesz a lanyaink/fiaink elete.

    VálaszTörlés
  13. Egyetértek! Egyrészt hogy sokat árt, ha nem szólunk, másrészt hogy a mi felelősségünk a jövő generációjának a nevelése.

    Én is már elkezdtem mondani Boninak, hogy a másik testi szféráját megsérteni tilos - pont az volt az apropója, hogy a játszón addig nyaggatott egy kisfiút (rá akart ragasztani a kabátjára valamit), hogy az már sírt és menekült előle. Nagy beszélgetés azért nem kerekedett ki belőle, de talán megjegyezte.

    VálaszTörlés
  14. Én használom a MILF-et, és nem zavar, ha használják, bár lehet, hogy csak azért, mert azt feltételezem, hogy a többi használó is "úgy érti", ahogy én.
    Számomra ez csak egy nagyon kézenfekvő kifejezés a középkorú nagyonjónő kategóriára, ami egyszerűen annyit jelent, hogy az illető a vele egykorú átlaghoz képest kiemelkedően csinos, szép, ápolt. Nem akarom feltétlenül megfuckolni, és általában azt sem tudom, hogy mother-e - gondolom a ROTFL vagy SMH vagy hasonlókat használók sem feltétlenül szó szerint teszik azt, amit szuggerálnak.

    Az összes többi felháborodással egyetértek, Isolde írt jót erről minap, hogy milyen szomorú, hogy relativizálva van ez is, kvázi elnézést kér az, akit "csak" letaperoltak a villamoson, hiszen mást véresre verve megerőszakolt egy csapat részeg pasi...
    Amúgy meg #metoo - FB-ra nem tenném ki, szerintem vannak ott olyan típusú kapcsolatok, akikre ez nem tartozik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben a NesztelenCsiga még jobbat - olvassátok!!!

      Törlés
  15. Én már kiöregedtem (kibetegedtem) ebből a korból. Talán hiányzik is. Mert a fiatalsággal (relative fiatalsággal) jár együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván nem az éjszakai metrón ülő "szatírokra" gondolok.
      Hanem kollégákra, ügyfelekre.
      Én is sokszor megsértődtem de egy idő után (férfi/fiú barátokkal való sok beszélgetés után) rájöttem, hogy a férfiak tényleg mindig dugni akarnak, ha egy jó nőről van szó. Csak legfeljebb elég fejlett ahhoz az önuralmuk, hogy nekik se jusson eszükbe (úgy hogy végig is gondolják) csak valamiféle tudatalatt jelenik meg.

      Törlés
    2. De miért nőttél volna ki? Itt kifejezetten késő 30-as, 40-es nőkről van szó.

      Törlés
    3. Háttöö az utóbbi 2-3 évben (43 vagyok) már a munkások sem füttyögnek. Nem mintha hiányozna, nehogy valaki félreértse, de azért jelez valamit.

      Törlés
    4. De akkor mi hiányzik pontosan? HOgy a kollégák-ügyfelek meg akarjanak dugni, mert jó nő vagy, de közben ehelyett udariasan és civilizáltan bókoljanak? Bocsánat, nem provokálni akarlak (és tudom, h nem is fogod annak venni) csak komolyan nem értem.

      Ha valaki aláírja, hogy a pasiknak jó nőt látva mindig a dugáson jár az eszük, és maga is vigyáz, hogy jó nőként lépjen ki az ajtón (ápoltság, csinosság stb), akkor már bocsánat, de miért csodálkozik, ha meg is dugják?

      Vagy valamit nem értek.

      Törlés
    5. Majd megérted Tamkó, ha teljesen levegőnek néznek korosabb korodban, sőt urambocsá ha esetleg megfeledkezel magadról és kicsit pajkosabban sikerül ránézned valakire -nálad fiatalabbra vagy korodbelire- még kiis kéri magának, hogy őt egy banya ne inzultálja.

      Egy 45-50 éves nő ha nincs hatalma vagy pénze kb a semmiresemjó kategória a közvélemény szerint.Nézd csak meg, hogy írnak a blogtársaid is a saját édesanyjukról vagy anyósukról többnyire, akkor egy férfi szemében meg pláne devalválódnak teljes mértékben.

      A férjem 10 évvel idősebb nálam, de már a 20-30 évvel fiatalabb korosztály vonzza csak, a saját korabelekrőlről úgy nyilatkozik néha, hogy elgondolkodtam többször is a csomagoláson.

      Törlés
    6. *korabeliekről

      Törlés
    7. Abszolut nem szeretném, hogy levegonek nézzenek. Viszont a MILF-et kikérem magamnak :)))

      Törlés
    8. Nem, nyilván nem az hiányzik hogy egy undorító pasi a nyálát csorgassa rám. De a kétértelmű poénok (jó kollegiális viszonyban) engem sosem zavartak én belementem ezekbe a játékokba.
      De mivel már a nyálát sem csorgatja rám senki, bizony látom hogy megöregedtem.

      Törlés
    9. Velem tutira nagy baj van, de engem mindig, fiatalon is levegőnek nézték. Most 36 vagyok. De nem is vágytam rá soha. Tényleg. Nem vagyok se gusztustalan, se ocsmány, de én sose vágytam ilyesmire. Biztos érezték hál istennek.

      Törlés
    10. Egy ismerős anyuka mondta, hogy két gyerek között mindenképp visszamegy dolgozni, mert szeretne ismét felöltözni csinosan és emberek között lenni, és legalább nyíltan be merte vallani, hogy hiányzik neki a férfiak bókolása, figyelme. Erre elgondolkoztam és őszintén szólva mióta terhes voltam és anyuka vagyok, én is levegőnek vagyok nézve. De főleg amiatt, mert marha kényelmesen öltözöm (nem macinaci, de sportcipő, farmer, nem csini felső), alig smink, copfban a hajam, egyszerűen nem érdemes úgy pillantást rám vetni. De akkor sincs kedvem kiöltözni ha gyerekkel rohanunk, megyünk valahova. De két hete egy csajos program miatt csinosban mentem és már éreztem, hogy megnéznek.. bevallom kicsit hiányzott. A beszólogatás nem, de az nekem régen volt, valahogy elkerültek a bkv-n simulók is. Egy rossz élményem van egy munkásemberrel, meg persze építkezésen füttyögtek rendesen, de kb a nagymamámnak is, szóval nem jelent nekem semmit, ők ilyenek. Egy kollegám mondta, hogy a barátja ács, és mikor fent vannak a tetőn és jó nőt látnak, akkor elkiabálják magukat, hogy Zsolti! A nő nem tudja, hogy rá vonatkozik, de mindenki más tudja, hogy valami jó nőt kell keresni a közelben :P Ez egy kulturált módja a sasolásnak, mikor ez a történet beivódott a kis irodánk életébe, akkor a csinos betérő hölgyeknél 1-2 férfi kollegám Zsoltizott bőven. Megmondom őszintén először alig bírtam visszafojtani a nevetésem, de aztán mint a pasik sokszor, átestek a ló túloldalára és aztán már nem volt vicces...

      Törlés
    11. Én baromira élvezem az anyuka lét azon mellekhatasat, hogy nem kell iroda styleba öltözni. Múltkor rohantam a városban, jött velem szemben a sok velem egykorú nő ki a munkahelyéről...szövetnadrág, szoknya, harisnya, blúz, magas sarkú, kis bortaska stb...szinte sajnáltam őket. És olyan boldogság járt át, hogy ez nincs. :)

      Törlés
    12. Nekem mondjuk ennyire nem kellett kiöltözni, csak nagyon ritkán, de mindenképp csinosabb style-ban nyomtam, mint itthon. És akkor is a kényelem volt az első. Persze, megvan az előnye is a gyed-es ruhatáramnak. :D Ez olyan, hogy szerintem még sok más előnye van a gyed időszaknak, de nyilván nem életünk végéig tart. Díjaztam pl nem kötelező esőben elindulni, vagy nem csúcsidőben kell boltban vásárolni, lehet szundítani ebéd után (már amikor)..

      Törlés
  16. Tamko, kicsit összemostad a dolgokat. Attól, hogy valaki szeret csinosan öltözni, úgy érzi jól magát, attól még nem óhajt minden férfival lefeküdni. Főleg nem kíván akarata ellenére bármilyen szexuális kapcsolatba kerülni minden olyan férfival, akinek őt látva az jut eszébe, hogy de megdugnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hat, ha egy no:

      1) tetszeni szeretne a ffiaknak, viszont
      2) ugy gondolja, hogy minden pasi legszivesebben az agyba vinné a jo noket,

      akkor mar ne is haragudj, de ebbol logikusan az kovetkezik, hogy nem szabadna csodlkoznia, ha ot is csak szexre hasznaljak!!

      Amugy ha a 2-es pont igaz (amit meg mindig kétlek, de a legjobb lenne egy felmérés) akkor vigyaznom kellene, ugyanis mi mindig megbeszeljuk a férjemmel, hogy ki a jó nő!! :))) (es a jo pasi)

      Törlés
    2. De attól, hogy tetszeni szeretne, és a férfiak jó részének a jó nő = dugni való nő nem jelenti azt, hogy ő szeretné, ha használnák. Pl. megválogatja, hogy ki az, akivel neki is jól esne, ha szexelnének egyet, másokkal meg nem akar ágyba bújni.

      Törlés
    3. Aha. Da ez csak a szingli nokre igaz. En pl szeretnék tetszeni a ffiaknak, de csak a férjemmel akarok lefekudni :)))

      Törlés
    4. Ez mindenkire igaz. Neked a férjeddel esne jól lefeküdni, őt válogattad meg. :)

      Amúgy tudtodon kívül is lehet "használni", de akkor már annyira 18+ lenne itt a szöveg, hogy nem akarom a blogodat ennyire karikássá tenni. :))

      Törlés
    5. Ez tovabbra sem logikus - a férjezett nőknek a fentiek alapján már nem kellene akarniuk senkinek sem tetszeni! Ezert varom meg Ella valaszat :)

      Na de most megyek lefekudni... (18+)

      Törlés
    6. Miért ne kéne? Ez nem a "vadászatról" vagy pasi szerzésről szól.

      De én mondjuk férjezett koromban csak a férjemnek akartam tetszeni, szóval ilyen is van. :) ÉN akkor észre sem vettem, hogy rajta kívül más férfiak is léteznek a földön.

      Törlés
    7. Na most megpróbálom összefoglalni világosan mert a gyerek és a Férjem már elmentek aludni:
      1. Én is úgy tudom, hogy a férfiaknál a jó nő = meg akarom dugni.
      2. De ezen felülemelkedtem, mert szerencsére intelligens és önkontrollal rendelkező férfiak között szoktam mozogni (a füttyögő munkások előtt csak továbbmegyek, a metrót meg hagyjuk mert az nem MILF témakör).
      3. Ha azt látom hogy már senki nem tart jó nőnek, akkor nem az az első gondolatom, hogy jaj de jó mostmár senki nem akarna (akarNA) akaratomon kívül megdugni, hanem az hogy basszus kiöregedtem ebből a korból.

      Törlés
    8. Igen, még azt is hozzá kell tennem, hogy én nem a verbális vagy főleg tettleges szexuális zaklatásról beszéltem.
      De szerintem nem arról szólt a poszt.

      Törlés
    9. Konklúzió: ha egy kollégád mondaná rád, hoggy MILF vagy, örülsz a bóknak!

      :-o

      Törlés
  17. Hát, nem tudom... Ha megláttok egy szívdöglesztő pasit, nektek nem fut le a korhatáros rövidfilm a fejetekben??...
    Nekem de...
    Mondom ezt úgy, hogy konkrétan sosem léptem félre.

    MILF. Régen nagyon zavart a füttyögés, utánam szólás, inkább kikerültem veszélyes helyeket (pl. építkezés) - de azért messze nem voltam olyan jó csaj, hogy folyamatosan zaklassanak mindenhol (hálaazégnek!!!)

    40 körül, hosszas túlsúlytól való megszabadulás után, kifejezetten üdítő dolog volt hallani, hogy 1-2 pasi közepesen illetlen dolgokat kiabál ki pl. az autóból 😁
    Nehéz ez... mert pl egy autóból kikiabálós pasitól még csak a korhatáros mozi sem indul el a fejemben, de néha-néha jól tud esni, hogy azé na még észrevesznek nőként is, vadidegenek, első benyomás alapján... (persze simán lehet, hogy az ilyen pasik egyszerűen így közlekednek a városban & mindenkinek beszólnak pár közepesen illetlent 😁)

    Anyaként nézni ezt megint más.
    A lányomnak olyan lábai vannak, hogy ha miniszoknyában, magassarkúban vonul, akkor konkrétan leáll tőle a forgalom, a pasik nem is beszólnak (főleg, ha velem van), hanem elnémulnak a pasi beszélgetések, és csak bámulják a lábait kicsit bambàn, hosszasan utánafordulva...
    Ez egyrészt mókás, egyrészt örülök, hogy ezt nyerte a genetikai lottón 😁
    Másrészt viszont szóba sem kerülhet, hogy szürkülettől megbízható fiúkíséret nélkül közlekedjen a forgalmas városközponton kívül... Ezt így 17 felé közeledve nem mindig viseli jól...
    Nem igazán érti, nem érzi a veszélyt...
    Így pl. kénytelen voltam neki elmesélni, hogy egy nagyon közeli ismerősünket 2-szer is megerőszakolták...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem fut le. Legalábbis eddig még soha. Belőle vhogy gyárilag hiányzik ez a nőcis izé, gén akarmi.
      Én öltözködni, úgymond tetszeni is mindig csak magamnak akartam. Cserébe nem is lesek meg mást.

      Törlés
    2. Mármint nem lesem szexuális, tetszési stb szándékból.

      Törlés
    3. Nekem em fut le ilyen konkrét egymásnak esés, hanem annyiban merül ki, hogy de szép szeme van jó lenne belebámulni, vagy jó lenne ha beszélne hozzám mert nagyon kellemes a hangja (martine! :) ), jó lenne nézni még hosszasabban mert kedves gesztusai vannak stb. Szóval inkább lányregényes formában törnek rám az érzések, ha hagyom.

      Törlés
  18. szerintem ha valaki úgy is öltözködik, hogy az a közízlés szerint 'kihívó', és lehet hogy azért teszi, mert szeretné, ha valaki fennakadna a horgon, akkor is meg kell hagyni neki a döntést. mert az nem járja, hogy mások pusztán azért megcsöcsörészik, mert ténylegesen mélyen dekoltált a ruha. az akkor is az ő teste, az ő döntése. még akkoris, ha kurva, vagy nevezzük, aminek akarjuk.
    szerintem a vizsgás példánál is az van, hogy oké, kipakolom a mellem, és tudom is hogy megnézik, sőt, hogy akár képzeletben megdugnak/levetkőztetnek stb, de ezzel még nem adtam felhatalmazást arra, hogy tárgyként kezeljenek, vagy megfogdossanak, vagy szóban inzultáljanak. nagyon nem értek egyet, az 'ő csinálta magának azzal, hogy kurvásan öltözött' szemlélettel. bár én vagyok az is, aki inkább átöltözök, mert nem akarom, hogy vén fütyik megbámuljanak, mert kiráz a hideg

    VálaszTörlés
  19. Igen, persze, az ő döntése - inkább ironikusan írtam, hogy hát ne csodálkozzon. Amúgy én is jártam anno miniszoknyában, de nem képzeltem azt, hogy a ffiak mind meg akarnak dugni. (sőt, egyáltalán nem az volt a cél, hogy akár egyetlen ffi is megdugjon.)

    Vizsgás példa: szerintem ilyenkor a nő kvázi áruba bocsátja saját magát. Megbámulhatja a tanár a mellét, csak kapjon jó jegyet, ez az alku (nyilván nyúlkálás itt sem megengedett, hiszen amúgy az már büntetőjogi kategória lenne, nem? Te vagy a jogász :))

    Nagyon érdekesek és tanulságosak a kommentek amúgy, köszi mindenkinek! Érdekes, hogy vannak akik ezt a MILF-et meg egyéb kétértelmű poénokat jó néven veszik - férfi legyen a talpán, aki meg tudja különböztetni a nők e két kategóriáját, és tudja, hogy melyik nőnek nem mond disznó poénokat, és melyik nőnek tehet megjegyzéseket a testrészeire. (és én ez utóbbit be akartam volna tiltani a mh-en, haha! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm...szerintem nem kell egy férfinak sem gondolkodnia azon, hogy mondhat-e disznó vicceket vagy sem. Ne mondjon. Vita és magyarázkodás nélkül.

      Törlés
    2. háááát, én vitatkoznék azon, hogy az áruba bocsátja-e a testét azzal, hogy kivágott ruhában megy. a lányok nagyrésze csak reménykedik, hogy hátha szimpibb lesz a pasinak azzal, hogy kiteszi a mellét és átengedik, de arra azért nem gondol, hogy majd meg is fogdossák. és ne is fogdossák! abból már lehetne cirkusz, de karcsú eredménnyel (szerintem).
      egyébként volt ez a gólyatáboros erőszak két egyetemen is pár éve. az egyik pont az elte ájk volt, ahol volt még akkor tábort szervező ismerősöm. ők máshogy mesélték az egészet, de akkora botrány lett belőle a csaj miatt (sajtó meg minden), hogy gólyatáborokat azóta sem szervezhetnek. az igazságot aztán ki tudja...

      Törlés
  20. Kecs: nem kellene, szerintem sem! De látod, tobben irtak feljebb, hogy elvárják es jol esik nekik.

    Violet: jaj, nem tudom, szornyen gusztustalannak erzem, ha ugyanaz a no kirakja a mellét egy jobb jegyért (ez mar magaban is borzaszto), az értekezleten viszont felhaborodik, ha a kollega a dekoltazsat bamulja. Vagy-vagy sztem. (De nyilvan ne fogdossak akarata ellenere, ez alap)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az a borzasztó, hogy kirakja a mellét a jobb jegyért, hanem, hogy ezért esetlegesen tényleg jobb jegyet is kap...

      Amúgy a szép emberek, férfiak és nők is az élet minden területén könnyebben boldogulnak.

      Törlés
    2. Ez egy nagy igazság (talán volt is már szó erről, pont itt Tamkonál) nekem nagy fájdalmam. De még én is szívesebben vettem fel szép (szabályos vonású, csinosan előnyösen öltözött) munkatársat mindkét nemből mint az előnytelen külsejűt. Csak egyszerűen azért mert jobb ránézni (minden nap).

      Törlés
  21. Nálunk nem volt nagyon mellkipakolas a vizsgákon. (Elég sok évfolyamtársam jött felekezeti suliból, es sok volt a fiú is.)
    Szerintem ez az egesz ízléstelen. Es egyébként meg az oktató is hibás, ha elterjed róla, hogy jobb jegyet ad a villantoknak, mert igenis lehet tudni, ki az, aki kapható ilyenre es ki nem.

    VálaszTörlés