2016. május 11., szerda

Az ember már észre sem veszi magát telefonálás közben


… és a Keletiből indulsz, ugye? Ne menj oda!!... Na, szuper, örülök, nem, nem, nem!, hogy sikerült megszervezni. ... Én is délután érkezem, megvársz a pályaudvaron? Ügyes vagy! Csücsülj le! Ha meg tudsz várni a pályaudvaron, a bilire, így, okosan, akkor minek menjen ki Petra érted? Jön kaki is? ... Kocsival leszek, és majd rögtön az állomásra érkezem, ráteszlek a pelenkázóasztalra, és fölszedlek! Bepelenkázlak ... Tessék? … Hallom, nem kell ilyen hangosan kiabálnod! Bocsánat… a lányoknak talán egy társasjátékot, az nem játék, hé! … Marcinak szerinted jó ötlet a Duplo, az valami kis szösz, vagy már térdig gázolnak benne? … Te hozhatnál otthonról magyar nyelvű mesekönyvet, csak ne vedd be a szádba!, én itt csak franciát, butaság, tudnék venni, az nem jó. De jó! … Viszem a pendrive-ot, amit a múltkor küldtél, olyan mint egy kis pók Én nem iszom!! Igen, mindent átmásoltam róla, meg is néztem a második évadot. A mama nem kér inni! … Tetszett, a Mácsai nagyon jól játszott, édes vagy, imádlak, csak hát megint a forgatókönyv, locsolókanna!, hihetetlen, hogy egy pszichológusnak, lo-cso-ló-kan-na, ilyen problémái legyenek… majd megbeszéljük! Ügyesen mondod! … Bocsánat, csak Bonihoz is beszélek közben, cipőkanál, hol is tartottunk?...

13 megjegyzés:

  1. Jahajaj DDDDD, mondjuk még nem értek mindent de jót nevettem

    VálaszTörlés
  2. Gyerektelenül nagyon-nagyon fárasztónak találtam a kisgyerekes barátnőimmel való telefonálást. Azóta, hogy ugyanezt nyomom, fel sem tűnik..

    VálaszTörlés
  3. Terápia ;) (hogy a lényegre törjek)

    VálaszTörlés
  4. 2ie: én pont így. Szerencsére ma már minden barátnőmnek van gyereke, így megértik. :) Még át is veszik a telefont, ha Boni kéri, és beszélgetnek vele.

    VálaszTörlés
  5. Zseniális! Locsolókanna? Nem csak locsoló, milyen választékosan beszél majd Boni! Amúgy már nem tart sokáig, hogy így telefonálsz:D Én már csak arra figyelek, hogy ne hallatsszon bele a telefonba, ahogy a jó testvérek ölik egymást a háttérben :)

    VálaszTörlés
  6. Van két olyan barátnőm, akik szinte csak a gyerekükhöz beszélnek a mi telefonbeszélgetésünk közben, és ez engem halálosan idegesít, ezért én kategórikusan kijelentem a saját gyerekeimnek, hogy felnőttel beszélgetek, legyenek türelmesek 3 percig, ne dumáljanak bele a telefonbeszélgetésembe. (Nem türelmesek. Falra hányt borsó.). Ha meg aztán olyannal beszélek, akinek nincs gyereke, pláne! Van öt olyan barátnőm, akik köszönik szépen, nem akarnak gyereket. Mennyire forgathatják a szemüket, amikor mégis rendre utasítom a gyerekeimet? :)

    VálaszTörlés
  7. 3 percig?? De én min. fél órát akarok beszélni! :)) Amúgy három percig sem tud elhallgatni, FŐLEG ha telefonálok... Látom már, ahogy Mesléő is írja, hogy vége van a hosszú telefonbeszélgetéseknek egy időre!

    Ja és igen, Terápia! :))

    VálaszTörlés
  8. Hát, nagyon nagy vagy!
    szuper írás, 2x is elolvastam
    :-)

    VálaszTörlés
  9. :D egyszer valaki (egy blogger egyébként) a Facebook oldalamra feltett egy karikatúrát, amiben egy anya azt rikoltja a telefonba, hogy "öt év múlva hívlak":)

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés