2016. április 8., péntek

Reggeli önarckép (avagy egy beauty sleep után)


Néha arra gondolok, micsoda szerencse, hogy még IDEJÉBEN férjhez mentem.

14 megjegyzés:

  1. Jó, de így ne mutatkozzon a meglévő férjed előtt! :)))

    Ismerős helyzet. Én már csomószor látom már öreganyám vonàsait magamon.

    VálaszTörlés
  2. azt hiszem, reggel nem szabadna tükrökkel találkozni a lakásban :( sem emberekkel az utcán

    VálaszTörlés
  3. Én azzal szoktam leszerelni az esküvőt firtatókat, hogy nincs a világon annyi pénz, amibe a képek retusálása kerülni, szóval én már nem fogok férjhez menni.

    VálaszTörlés
  4. Annyira kenytelen vagyok a ferjemmel (es a tukrokkel) talalkozni reggelente, hogy amikor megkerdeztem (a ferjem, nem a tukrom) h szerinted ki van a kepen, nem azt mondta, hogy "A mamad?" Hanem hogy: "HAT TE"!! Grrrr.

    Mici, ez a rossz a kesoi szulesben is szamomra: hivatasos fotost kell hivni, ha az ember jol akar kinezni egy ilyen cukimanó mellett.

    VálaszTörlés
  5. Basszus, honnan tudod, hogy nézek ki reggel? (Ugyanis a képen én vagyok) :D

    VálaszTörlés
  6. Háhá, micsoda véletlenek, ez a mai napi Whistler: http://napiwhistler.cafeblog.hu/2016/04/09/2240/

    VálaszTörlés
  7. Haha, es na tessék,, meg is van a beauty sleep forditasa: szépítő alvás. En olyan ertelemben hasznalom, amikor az ember tobbet alszik, mint az eletfunkciok fenntartasahoz kellene, annak erdekeben h kipihenten es üdén kelljen fel. Eddig ez mukodott is....

    Sensitive :)) ma a fiam is felismert a kepen, amikor megkerdeztem, ki ez, ravagta: Mama!!

    VálaszTörlés
  8. Á, teljesen felesleges is aludni, ha semmi különbség nincs az ember kialvatlan és kialvadt arca között. Egyébként engem magamon legjobban a szám két oldalán végigfutó hosszanti ránc zavar (más mondjuk egyelőre nincs is). Mindig azzal magyarázom, hogy azért vannak, mert végigvigyorogtam az életemet, és bevésődött a képembe :D.

    VálaszTörlés
  9. En azokkal a rancokkal mar egeszen megbaratkoztam, szinte hozzam nottek... De ami a nyakamon, meg a szemem alatt van, az uj, azokat meg nem dolgoztam fol.. :((

    VálaszTörlés
  10. tudod, a szépség belülről fakad :D

    VálaszTörlés
  11. Én is azt akartam írni, hogy én vagyok a képen- csak más hajjal... Nagyon durva, főleg, ha visszanézed a 10 évvel ezelőtti képeket ahol nagyon nagyon sima bababőre volt még az embernek! 10 év múlva pedig a mostani képünket sírjuk vissza- ez ijesztő!

    VálaszTörlés
  12. Igen!!! Nem is kell 10 évet visszamenni. Én 5 éve vettem egy selyemruhát, vállpántos, térd fölöttig ér. Soha nem volt rajtam, mert itt nincs ilyen jó idő, otthonra meg nem viszem el, macerás az anyaga miatt. Na most elképzelhető, hogy én azt a ruhát már SOHA nem fogom felvenni, mert míg 5 éve simán mutogattam a térdeimet-könyökeimet, idén nyáron már nem biztos, h akarom...

    VálaszTörlés