2015. november 22., vasárnap

Megjött a tél

És előkerültek ruhatáram legszexisebb (nem!) darabjai...



16 megjegyzés:

  1. mindig irigyeltem azokat a csajokat, akik képesek voltak téli öltözékben is szexisek maradni (vagy ha már az nem sikerült, legalább nem fáztak - mert én órmótlanul ronda vagyok és még fázom is)

    VálaszTörlés
  2. Vannak ilyenek! Érthetetlen...

    én viszont úgy fölöltözöm, hogy bizony nem fázom...!

    VálaszTörlés
  3. Hát legalább a bugyim legyen cuki! Ha már a harisnyáim (jaaaj, ez a szó is..) nyanyásak.. :))

    VálaszTörlés
  4. Én imádom a harisnyákat :) télen mindig szoknyában és ruhában rohangászom, és nem fázom :) csak most egyik ruha se úgy áll rajtam :(

    VálaszTörlés
  5. Csinos! :-)
    Télen én az életemért öltözöm, annyira fázom és nem érdekel hogy nézek ki (rettenetesen)

    VálaszTörlés
  6. Nekem mindig az volt a gondom a vastag harisnyákkal, hogy a munkahelyemen levő 23- 24 fokban megsültem bennük. Néha azt csináltam, hogy farmer alá vettem egy kevésbé vastagat, és a benti wc-ben levettem alóla, délután meg vissza. De ez meg olyan macerás. Mondjuk Magyarországon nincsenek igazán durva telek az utóbbi években, maximum pár nap, ami tényleg czidri.

    VálaszTörlés
  7. A problema (es a megoldas) ismeros!! :)

    VálaszTörlés
  8. A rendes harisnya szerintem egészen szexi a térdharisnyához képest!!! :)

    VálaszTörlés
  9. Aaaaa, a harisnya (mar megint ez a szooooo!!) semmihez kepest nem lehet szexi..:

    :-o

    VálaszTörlés
  10. És a lábujjak nylonharisnyában... Azzal lehet elől nyitott cipőt venni vagy sem? Vagy úgy állatlában, az mennyire szexi? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát erre az a kategorikus és egyöntetű válaszom, h: NEM, NEM, SOHA!! Brrrrr...! :)

      És igen, nylonharisnya... rettenetes. de ha az ember szoknyát akar hordani, akkor valahogy meg kell feletkeznie arról, hogy micsoda borzalom van a testén. Ááááá!

      Törlés
    2. Képzeljétek Kanadában (legalábbis Calgaryban ahol laktunk) az a szokás hogy télen SEM viselnek az emberek harisnyát (természetesen csak beltérben van ez), hanem a szoknyát a pucér lábukra veszik. De viszont csizmát vesznek (benne zoknival ami nem látszik).
      Nyilván a munkahelyre megérkeznek sínadrágban, azt a vécében leveszik és úgy vannak egész nap csizma-semmi-szoknya kombóban.

      Törlés
    3. Na eeeez fura. Biztos ok is utaljak a nylont. Es a 40+ nok is? Mutogatjak a terduket vagymi?

      Törlés
    4. A barátnőm a nylonharisnyát csak csomagolásnak hívja. :)
      Szerintem vannak szép harisnyák is, én pl nagyon szeretem a színeseket szoknyához, ruhához. Szép tud lenni bokától mondjuk combközépig, csak a többi részét tudnám feledni...

      Törlés
  11. Minden évben eltervezem, hogy mostmár tényleg veszek szép és meleg ruhát télre (van ilyen?). És van olyan csizma, ami nem ázik be? Van egy nagyon bundás csizmám, de amint fedett helyre megyek, izzadok benne... Munkahelyen én is öltözködtem cipőcsere alap volt. :))

    VálaszTörlés