2015. szeptember 6., vasárnap

Szeparációs szorongás



6 megjegyzés:

  1. hát, lehet, hogy a bölcsivel csak nőni fog a ragaszkodás szenvedélye :) (de ebben nincs tapasztalatom - a gyerek(ek)kel az ölemben, közben mesét olvasós pisilős viszont van)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem a rajzaidat Tamko :) és ez most kimondottan emlékeztetett az itthoni helyzetre (a férjemnek kész elterelő hadműveletet kell folytatnia, ha ki kell mennem). Izgulok, mi lesz a bölcsibe járásnál...

    VálaszTörlés
  3. Tegnap volt az esküvőnk... egy levakarhatatlan egy évessel. A végére már bőgtem. Tudom, hogy élveznem kellene minden percét, amíg ilyen kis cunci, édes és ölelni való, de úgy szerettem volna csak egy percre élvezni a felnőtt társaságot.

    VálaszTörlés
  4. Bolcsi miatt nagyon felek... Juliusban meg mas volt a helyzet, tok siman ottmaradt volna. (De meg mindig meg vagyok gyozodve rola, hogy jobb lesz neki igy, bolcsibe jarva)

    Rezangyal, huuhu, gratulalok! :) el tudom kepzelni a szitut, penteken mi is egy eskuvon voltunk, vendegkent. Egesz vegig azzal voltunk elfoglalva h valamelyikunk a gyerek utan futkarozott es h megprobaljuk elkerulni h osszekoszolja a ruhankat (ez sikertelen vallalkozas volt).

    Dorka, koszi! :)

    VálaszTörlés
  5. Felrohogtem, mert nem tudtam, mi lesz a felho alatt, ahogy gorgettem. Fifikas vagy, jo nagy felho, hogy aztan usson a poen. Gratulalok! :)

    VálaszTörlés
  6. Hihi :) ilyen fifikásra terveztem. Koszi!!

    VálaszTörlés