2015. szeptember 29., kedd

Éhségsztrájk



Pedig MINDENT megpróbálunk!

8 megjegyzés:

  1. Ugyanez velünk egész nyaralás alatt... végül zsemlén és gyümölcsön élt. Én meg minden vacsora után bőgtem, hogy a gyerek éhen fog halni. Most már itthon vagyunk, a gyerek két pofára zabál, én meg kivagyok, hogy ezek szerint Ficánka nem szereti a magyar kosztot.

    VálaszTörlés
  2. Oooo!! Pedig egy jo kis rantott husi..!!

    Boni beteg, azert nem eszik (illetve ma mar jobb a helyzet). Mi azert aggodunk, mert nem is iszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobbulást Boninak. Remélem ez az egész hercehurca a nem evéssel, nem ivással elmúlik, ha meggyógyul.

      Törlés
  3. jaj :( mert lehet, hogy az is fáj neki? - szívószál? (mert az vicces), csőrös pohár? (mert az babás?) más innivaló, valami új? (mert az izgi?)

    amúgy kétéves kor körül sokakra jellemző a nagy nemevés betegség nélkül is - semmit, ami új, alig vmit, ami régi - állítólag evolúciós okai vannak, márt már tök önállóan egyedül jön-megy és hogy ne kóstoljon meg veszélyes dolgokat a kóborlásai közben - ettől persze még ijesztő, hogy hónapokig gyakorlatilag csak fotoszintetizál

    (én egyrészt egy kicsit nyugodt voltam, mert az anyatej még ott volt, másrészt olyan trükkökre szoktam rá, hogy pld a reggeli kakaóba (amit többnyire megittak), beleturmixoltam egy tojás sárgáját, ami nem látszott benne, viszont plusz energia, kalória, tápanyag, stb) - Á. pld hónapokig elvolt egész napra ezen + kb tenyérnyi rántott húson és némi savanyú uborkán (+ a szopizás)

    (sztem jobb, ha nem látja rajtatok, hogy aggódtok, ha nem eszik/iszik, mert az nektek iszonyat fontos, mert abból mostanában alakulhat ki a tudatos játszmázás - (decból nem eszik, csakazértse eszik, hajlandó enni, ha... - sógornőméknél mind a két nagy ezt csinálja, de már iskolások és még mindig, horror :( ))

    VálaszTörlés
  4. Mindent kiprobaltunk :( zsarolas, megtapsolas, ajandék ha iszik, varatlanul a szajaba onteni, orrot befogni, fel oraig a kakao elott bohockodni, laszarni az egesz temat, aprankent adni, vizet, szorpot, gyumolcslet (a tej a hasmenes miatt tilos) stb stb. Kisebb-nagyobb sikerrel... Amugy igen, mostanaban nem olyan jo evo, mint eddig volt, de en ezen nem aggodtam (z. igen).

    VálaszTörlés
  5. Ha a torka fáj, ne csodálkozz, ha nem eszik. Nálunk 3 napja sütőtök krém leves van, mert az most éppen meleg és finom és simán lecsúszik. Ezt az evolúciós magyarázatot, amit Martine írt, én is hallottam, van benne ráció. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. Marcika születése óta alig eszik-iszik. Eleinte halàlra aggódtam magam, most màr csak legyintek. Ne csinàljatok cirkuszt az evésből, mert elkezdi azt igényelni a gyerek - ez egyébként sztem mindenre igaz. Mi, modern anyàk természetellenesen hisztérikusak vagyunk azt hiszem.

    VálaszTörlés