2015. március 11., szerda

Nem tudok lépést tartani a korral


Az ember olyan hamar érzi magát a múlt századból ittragadt, ősöreg anyókának. Miért nem hallottam eddig a Viber-ről...?!

12 megjegyzés:

  1. Hihihi... :))) Én se nagyon írok, főleg nem kapok sms-t. Esküszöm hiányzik. De ami a legjobban hiányzik, az a postán érkezett levél, na és nem a csekkről, meg hivatalos levelekről beszélek. :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Viber még rendben is van, de tudsz arról, hogy van Shazam??? Én nem tudtam addig, amíg a kolléganőm, akinek csitri gyerekei vannak, meg nem mutatta. Körülbelül 30 éve vártam erre az applikációra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaaa, letoltottem es kiprobaltam. A nagy szam nem is az h.felismeri mi az, de azt is kik jatsszak!!! Kiprobaltam es nagyon nepszeru klasszikusokat elinditottam a youtubeon es nem hibazik, tudja az egyuttest pedig mondjuk Mozart Jupiter szimfoniaja kb 50 verzioban van fent (nem ellenoriztem hany de sok es mindig tudta). Most mar en sem tudok nelkule elni.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Nekem a kozmetikusom mondta nemrég hogy minek hívom fel/írok emailt ha időpontot akarok, nem vagyok fennt a 'Whatsapp'-on?
    Hát nem...

    VálaszTörlés
  4. Haha, látom, akkor te is nagyanyó vagy! :)

    Bezzeg, tudtam a létezéséről, de nekem nem létkérdés. Mi annyira jó benne, az, hogy felismeri a számokat?

    VálaszTörlés
  5. Aha, az. :) jol van na, nekem van a vilag legnagyobb botfule, ezert nekem hasznos.

    VálaszTörlés
  6. :)) Mármint úgy értem, milyen helyzetben használod, mikor nélkülözhetetlen? Ha bemész egy boltba, ott játszanak egy zenét és tudni akarod, mi az?

    VálaszTörlés
  7. Nekem még okostelefonom sincs. Rajtam kívül csak a 3évesnek nincs, bár kiválóan használja a többiekét, én meg félek még csak hozzáérni is ezekhez a masinákhoz, ki tudja, milyen károkat tudok bennük tenni. Az én telefonomra az egyetlen applikáció, amit fel lehet telepíteni, az a sarkán kialakított kis lyukba dugott mobildísz :-D. Viszont a Vibert ismerem, bár éltemben ma használtam először, mert mégis csak gazdaságosabb, ha a külföldön lévő nagygyerekkel így kommunikálok. Ja, persze nem a saját telefonom volt nálam beszélgetéskor, hanem a középsőé. Szerintem ilyen pöttyös kendő akad itt valahol, megyek, elő is kotrom.

    VálaszTörlés
  8. Én írok:) és küldök és kapok:) Mondjuk azt be kell vallanom, hogy nem miattam, hanem mert Zazie zárkózik el mindentől ami egy kicsit is halad, így neki még nagyon régi nokia telefonja van, ami azt hiszem az első színes szériából való:) Mondjuk ezen túl pedig a munkámhoz is kell.

    VálaszTörlés
  9. Andi :))

    Nekem volt egy régi fekete-fehér nokiám, mennyire imádtam!

    VálaszTörlés
  10. Én szeretem az smst. Írok is, kapok is. Viber-em is van, de őszintén, akkor már inkább Skype. Eddig okosan buta telefonom volt, igazán okosat karácsonyra kaptam E.-től, de mindig úgy érzem, hogy nem használom ki igazán. Szóval, csatlakozom a fejkendősökhöz. :)

    VálaszTörlés