2015. január 30., péntek

Önismeret

Mivel időmilliomos vagyok (ezt nagyon nehéz elhinnem, de hát nyilvánvalóan soha többé nem lesz ENNYI időm, ha visszamegyek dolgozni), elkezdtem kiválogatni a Boniról készült videókat. Rettenetes dologra lettem figyelmes, ó, jaj!

De legalabb van kin kitolteni a mergemet

13 megjegyzés:

  1. Te is? :D :D :D

    Nálunk - még a digitális korszak hajnalán jártunk, kazettás felvevő - minden felvétel így kezdődik (az én fejhangomon): ez a lámpa világít... kell, hogy világítson? nem világít a lámpája, nem baj? a múltkor azt hiszem, világított... te, ennek az elején mindig volt lámpa? és világítania kell?... valami lámpa ezen nagyon erősen a szemembe világít... ésígytovább

    VálaszTörlés
  2. Martine, igen, ez is ismeros... :)) es ami a legdöbbenetes az az, h noha azt hittem magamrol h laza anyuka vagyok aki nem surgeti a gyerekét, nem produkaltatja, nem utasitgatja stb. Kb az osszes videon olyanokat mondok neki h "gyere ide", "fogd meg", "mássz oda", "probald meg". tisztara mint egy versenyistalloban, borzalmas.

    VálaszTörlés
  3. Én többször voltam olyan kommunikációs tréningen ahol videóra vettek minket és azt utána kielemeztük. Én így tudom hogy nemcsak a hangom iszonyú hanem a mimikám és a gesztusaim is nagyon nevetségesek.

    VálaszTörlés
  4. Ilyen képzésem nekem is volt, épp ezért voltam megrökönyödve most: tízszer olyan rémes voltam, mint anno. :) a hangom több oktávval magasabb, folyamatos vigyor, es ez az állando utasítgatás Boninak...

    VálaszTörlés
  5. Én naponta hallom vissza a rádióban a hangom, de még mindig nem szoktam meg:) gyerekekkel sajnos még durvább:) egyébként imádom a rajzaidat:)

    VálaszTörlés
  6. Csigusz, koszonom! :) azt hittem a profik mar hozzaszoktak ehhez! (Es szuper a foglalkozasod!)

    VálaszTörlés
  7. Lili Vaker: megkatpam a kommentedet, de valami miatt nem jelenik itt meg. Koszonom! :)) madmenre kivancsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Pont ez tudatosult bennem is a videok feltoltesekor :) Az en fiam 1honappal idosebb csak Boninal, aterzem minden posztod... Ja, de Domi mar szaladni is tud + kisteso a pocakban, szoval en meg lestrapaltabb vagyok talan ;)

    VálaszTörlés
  10. Én döbbentem hallottam, hogy nem megdicsérem a fiam, hanem rém nyálasan gügyögök....

    VálaszTörlés
  11. Gügyögés, igen!! Szörnyű!

    Bezzeg: zenész?

    VálaszTörlés