2014. december 18., csütörtök

Az érzelmes karácsonyi dalok anyukákra gyakorolt hatása


8 megjegyzés:

  1. :)

    Kezdetben a szülés körüli hormonokra fogtam - most már úgy látom, hogy ezek a bébihormonok élethosszig tartó változást idéztek elő bennem - gyakorlatilag bármikor bármin el tudom bőgni magam, ha úgy tűnik, köze lehet gyerekekhez, csecsemőkh9öz, kamaszokhoz, születéshez, betegséghez, élethez, halálhoz, szeretethez...

    (most már csak azt kérdezem nagy vágyakozással: vajon én miért nem tudok így rajzolni?????)

    VálaszTörlés
  2. Igen, en is elkepesztoen szentimentalis lettem :))

    Szoval akkor fölismerheto a rajz? Mert Z. - amikor megmutattam neki - azt mondta: - Nem ertem... Megetted az osszes mandarint? :-D vannak akik nem ennyire elerzekenyulosok... (Pedig megmutattam neki a szamot)

    VálaszTörlés
  3. Z :D :D :D annyira vicces!

    En me bogtem. Ovodaban misor volt es en mar a bevonulason itattam az egereket...

    A rajzok... Latszik, hogy megfertozott a BD kultura. Imadom...

    VálaszTörlés
  4. El tudom kepzelni!! Es majd lesz ovodai anyaknapja is, gondolj bele. (Itt fro-ban ez nem nagy divat, nem tudom nalatok volt-e)

    VálaszTörlés
  5. Bocs az elozo elutesekert!

    Fr.o-ban az oviban nem volt nagy haccaccare anyak napjan, de kaptunk a gyerekektol nagyon otletes sk ajandekokat, amitol siman meg lehet hatodni. :)

    VálaszTörlés
  6. Ne is mond! Nálam ez még megfejelve minden "elesett" állatka látványa. Volt olyan reklámbetét, amit az elejétől a végiéig végigbőgtem. Tegnap hazfelé az autóban azon bőgtem, hogy szerintem a legszebb romantikus film Az időutazó felesége. Tegnap óta a kocsiban is tartunk papírzsepkendőt. :)

    VálaszTörlés
  7. Eszembe jutottál karácsonykor, mikor a család legnagyobb megrökönyödésére sírva fakadtam a Reszkessetek betörőkön. Ennél már nincs lejjebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-DDD jaaj!!!

      Az idoutazo feleseget meg nem ismerem!

      Törlés