2013. május 2., csütörtök

Has, pocak

Még mindig csak hasam van, pocakom semmi. Fogytam 3 kilót, aminek normális esetben nagyon örülnék (pont ezt a három kilót szerettem volna leadni évek óta), de most inkább türelmetlen vagyok. A napomat mindig azzal kezdem, hogy a tükör előtt forgolódom: látszik-e valami. De semmi! Sőt, ha behúzom a hasam, még homorú is. Ha hanyatt fekszem, egyértelmű, hogy nincs ott semmi – de hát hová bújhat egy méh, ami a 13. héten a könyvem szerint már grapefruit méretű? Soha ilyen kényelmesek nem voltak a nadrágjaim. Jó, tudom, hogy a külvilág számára ilyenkor még nem kellene látszódnia semminek, de hogy még én se lássam? Egy picit sem?

Pedig nagyon reméltem, hogy a következő UH már nem vaginális lesz, brrr.

23 megjegyzés:

  1. Elképzelem ahogy keresed a hasad :-) Aranyos!

    VálaszTörlés
  2. Katalin hercegno tavaly december ota terhes es meg csak most kezd gombolyodni es terhesruhakat hordani. Miheztartas vegett. ;)

    VálaszTörlés
  3. Én öt kilót fogytam majdnem (volt miből, most megint van), és nekem sem látszott semmi a 12. héten, annyi volt csak, hogy nem tudtam behúzni a kis hasat, amim amúgy is volt. Mondjuk hogy benned hol tud észrevétlenül elrejtőzni egy grapefruit, azt én sem értem... :)

    VálaszTörlés
  4. Tamko! Nem vagy ám egyedül, és hidd el, aggodalomra semmi ok: én is azért sírtam, hogy sosem fog látszani a hasam (bár én a legjobb indulattal sem voltam/vagyok soványnak nevezhető), sosem fog megnőni, aztán akkora lett, hogy szinte már én és a hasam külön entitásnak számítottunk. A 12. UH pedig gyakorta hasi UH-nak indul és utána mégiscsak becsempészi azt az izét a doki odalent, a legnagyobb csalódás, amikor ráteszi a transzducert a hasadra, és aztán tanakodik-mélázik, hogy na, akkor mégis csak húzd le a bugyit. A legvégén meg már arra vársz, hogy mikor mondja, hogy húzd már le a bugyit, hogy nézze már meg a méhszájat, mert "mikor szülünk már??!!!" Ez sosem lesz "most jó" állapot, készülj fel, mert mindig vársz valamit, hogy na mikor töltöm már be az x-edik hetet. Aztán meg azt veszed észre, hogy a pici kis babád, aki olyan pici volt, 5 hónaposan egy nagy kajla, aki csapkodja ki a vizet a kádból, és úgy megállítanád az időt... Rájöttem, hogy az idő, mint tényező sosem szolgálja ki az ember elégedettség-központját...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez tök fura, nekem csak hasi uh-m volt - szerintem elég kellemetlen egyébként, főleg, mert egy idő után rémes háton feküdni

      Törlés
    2. Molly: Később nekem is csak hasi UH volt, de az első 1-2-3 hónapban nem. Brrr

      Törlés
    3. Molly, a vaginálishoz is háton kell feküdni :))

      Törlés
  5. én valahogy a harmadik hónap táján mentem vízumot kérni és nem nagyon akartuk akkor hirdetni, hogy terhes vagyok - és nem is látszott semmi.
    aztán a negyedik hónapban egyik napról a másikra hirtelen nem fértem be a zuhanyfülkébe:D fogyni meg normális az elején, szóval tényleg ne aggódj.
    most kicsit elkezdtelek irigyelni, olyan jó lehet, ha valakinek jó terhessége van:)

    VálaszTörlés
  6. (ezt is te rajzoltad? marha jó)

    VálaszTörlés
  7. Szia,
    Én 10 hetes 5 napos vagyok, és reggel-este otthoni pocakvizit a program. Még nekem sem látszik nagyon semmi. Talán este kicsit nagyobb :-).
    És ha leûlök ki kell gombolni a gatyeszokat :-)
    M.

    VálaszTörlés
  8. Ugy orulok, hogy vegre sikerult!! A legjobbakat! A.

    VálaszTörlés
  9. Ezt én is csináltam, minden nap ellenőríztem, hogy nő-e már. Mondjuk nekem hamar elkezdett gömbölyödni, de én igazi parasztlány-alkat vagyok (küzdök is a súlyommal rendesen...)

    VálaszTörlés
  10. Szia,

    Nekem mar hatalmas a hasam (pedig en is fogytam vagy 5 kilot), en meg pont attol felek, h mi lesz itt kesobb.... :)) Egyebkent en ugy hallottam, h inkabb hasi van mar ilyenkor.... (Nekem tegnap volt, es minden ok, mindkettovel, az egyiknek mar hatalmas az orra.... ;))

    Szep napot,

    Nevtelen Sorstars

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, de szuper, gratulálok! Hol vizsgálták? A saját dokidnál, vagy vm spéci helyen?

      Ikreknél gondolom előbb látszik!

      Törlés
  11. Örülök, h nem vagyok egyedül a tükör előtti bohóckodással! (pedig a zuhany alatti vizsgálódást le sem mertem írni...) Mindtha ma reggel már nem tudtam volna olyan homorúra behúzni.. Bár tegnap sokat ettem.

    Én Katalin hercegnőt tökre sajnáltam, amikor írták, h csak MOST kezd el terhesruhákat hordani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tamkokam! En is annyira sajnalom Katalint, hogy mindennap mas neves angol es nemzetkozi tervezok, csak neki keszitett terhes cumoit kell hordania az uccso 3 honapban. Nekem meg lesz mondjuk ket nadragom stb.... :DDD

      Törlés
    2. Tam-ko! Nem tudok leszakadni a varrogep temarol, mert tegnap jo par honap utan vettem elo es kurvara koncentraltam, de hogy az enyem egy hangyakukinyit sem vibral az tuti. Es egy olcso, kis Toyota, semmi fancy cucc.

      Törlés
    3. Eszter, én mindig mondtam, hogy ez a nő a élete legnagyobb hibáját követte el, amikor férjhez ment ehhez a herceghez. Mostantól egy normális farmert sem vehet fel egész életében..!

      Jaj, a varrógépet bizony elfelejtettük megkérdezni... na mindegy, most úgyis lefoglal a kötés..

      Törlés
    4. :D Pont megkaptam a brit Glamourt es van egy kedves cikk, amit Katalinnak cimzett a szerzo es keri, hogy legyen batrabb es mazsolazzon tobbet a friss angol tervezok kollekcioibol. Mondjuk szo se rola mndig popecul nez ki :)

      Törlés
  12. tamko, nem tudok ott válaszolni, ahol a vaginálisról UH-ról beszéltünk: szóval izé, tényleg ugyanúgy kell feküdni:D erre nem is gondoltam. na mindegy, de a hasi olyan nagyon kellemetlen, mert nyomkodják vele a hasad...vagy nemtom, én nem szerettem, na. jó, tudom, a vaginális is utálatos. de legalább lehet látni a kis gumicukro(ka)t. emlékszem, volt egyszer egy UH, akkor tök olyanok voltak, mintha valami játszótéren libikókáznának, vicces volt:)

    VálaszTörlés