2012. szeptember 19., szerda

A korral való haladásról

Két gondolat jár a fejemben tegnap este óta: 1) Nem tudom, hogyan létezhettem e nélkül. 2) Micsoda mázli, hogy épp betegszabin vagyok, így van időm ezzel játszani foglalkozni. A csoda neve: instagram. Gondolom  nem kell bemutatnom, mert már mindenki ismeri. Ugyanis mióta megkérdeztem Bijoutól, hogyan készíti a szuper képeit, még azelőtt, hogy megjött volna a válasz, elkezdtem MINDENHONNAN hallani róla. Mint amikor tanul az ember egy új szót, és utána minden könyvben erre a szóra bukkan. Azt hihetné az ember, hogy idáig vakon jártam-keltem a világban. 

Pl. én soha nem voltam sorozatfüggő, nagyon kevés sorozatot néztem életemben, most a Dallas és a Szomszédok ugrik be elsőre. Így történt, hogy én abszolút kimaradtam ebből a Jóbarátok-őrületből, de annyira, hogy idén nyárig azt sem tudtam, mi az. Mióta a húgom felvilágosított (tök praktikus, ha van az embernek egy húga), rájöttem, hogy úton-útfélen mindenki (még a papám is!) idéz belőle, annyira kult

Na szóval így vagyok ezzel az instagramal is. De jobb később, mint soha, nem? Ne csodálkozzatok, ha ezentúl minden bejegyzéshez lesz egy fotó, ezt nem lehet megunni. Új perspektívák tárultak elém. Minden eddig készül képet át kell értékelnem.



A múltkor említett sárga táska

6 megjegyzés:

  1. Pironkodva jegyezem meg, azért igazán leírhattad volna pontosan mit takar az "instagram", merhogy találkoztam már vele, de be még nem mutatta senki...

    VálaszTörlés
  2. Jaj, bocsánat, tényleg azt hittem, én vagyok az utolsó, aki megismerte... Szóval ez egy telefonra tölthető alkalmazás, amivel a készült képeket át lehet kicsit variálni (filterek segítségével). Így a legfakóbb, előnytelen portréból is színes jónős fotó varázsolható! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    Az első lépésnél megbukott az elmélet -nálam- nekem még hagyományos telefonom van. :-)

    De ugyancsak jól hangzik!

    VálaszTörlés
  4. de jó ez a táska, meg a kabát is!!:)

    VálaszTörlés
  5. én ismerem az instagramot, csakhogy nincs okostelóm. :)na de majd, ha lesz.. :)

    VálaszTörlés
  6. én is ismertem már, de bijou-nál tetszett meg igazán, szerintem, hogy telepítem is majd, ha lesz egy kis időm. Tök jó, hogy nálad is lesznek ilyen képek! :)

    VálaszTörlés