2016. december 27., kedd

Karácsonyi szünet, reumával

Nap közben az ágyban heverészek az épp aktuális könyvemmel vagy Bonival. A férjem intézi a háztartást, mert a mosógéphez, sütőhöz, mosogatógéphez nem tudok lehajolni, sőt, már annak is örülök, ha el tudok menni zuhanyozni. De nézzük a dolog jó oldalát: valóra vált egész éves álmom, és végre kialudhattam magam!


12 megjegyzés:

  1. Jobbulást! Ez a reuma elég rémesen hangzik, sajnálom.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon is jól tudom, miért érzek együtt veled! Nagy szerencséd, hogy férjed helytáll. (G. aludni sem tudott ilyenkor...)

    VálaszTörlés
  3. Jaj Tamko, jobbulast!

    Remelem, tudsz a konyveidre kincentralni! Szoval, hogy nem annyira faj, hogy azt sem tudja az ember, mit olvas.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, koszonom, lanyok. Szerencsere ha fekszem, meg tudom talalni azt a poziciot, amikor szinte nem faj semmi. A koncentralas es az alvas is megy, csak ne kellene megfordulni, folkelni :(((

    VálaszTörlés
  5. Ez borzasztó, jobbulást kívánok! A betegségek mindig akkor jönnek elő mikor az ember kicsit kiengedne mert szabira megy vagy hétvége van.

    VálaszTörlés
  6. jaj :( ha nem is ezt, de hasonlót ismerek - és ennek tudatában a leggyorsabb önálló, fájdalommentes talpra állást kívánom!

    azóta romlott így el, mióta az új doki megcsereberélte a gyógyszereket?

    VálaszTörlés
  7. Jobbulast (listával meg jövök).

    VálaszTörlés
  8. Koszonooooom! Ma mar sokkal jobb.

    Martine, nem tudom, most mar kevesbe gyanakszom a dokira... remlik, hogy gyakran toltom a karacsonyt agyban a reumammal :(( ami egyebkent viszont arra tok jo, h az ember lelkiismeret-furdalas nelkul pihenjen! (Es emlekszem, hogy te annira beteg voltal egyszer, h olvasni sem tudtal:((

    VálaszTörlés
  9. Reumamentes boldog új évet :)

    VálaszTörlés