2015. november 8., vasárnap

Egy bántalmazó kapcsolatban élő nő vallomása



VISSZAHARAPTAM!

(Első és utolsó alkalommal)

14 megjegyzés:

  1. jaj - és mit szólt? a kép alapján ez mind nyolc napon túl gyógyuló, nem hízelegni akarok, de jó rondának tűnnek :(

    nálunk V. harapott - nem hosszú ideig, egyéves kora előtt, de akkor brutálisan :( volt, hogy a combomba, amikor nem vettem fel (mert épp főztem - és iszonyat mázlink volt, hogy nem öntöttem le sem őt sem magamat vmi forró cuccal - és egyszer Á. combját is véresre :( ) De: attól-e vagy sem, amikor megtanult beszélni (hálaajóégnek egyévesen), akkortól mondta (bömbölte), amit akart és nem harapott - hasonló jókat kívánok nektek is :) vau-vau

    VálaszTörlés
  2. Abszolut meglepodott! De nem sirt. A hatulrol combba harapast en is ismerem, az duuuuurva! Amugy tokre megertem hogy harap, mi az, hogy akarata ellenere csak ugy ide-oda teszik, bepelenkazzak, kiveszik a kadbol, elveszik tole a kést... Es erdekes, hogy az apjat soha sem harapja: őt veri ;)))

    VálaszTörlés
  3. Ilyenkor mindig elgondolkodom, (lévén, hogy saját tapasztalataim még nincsenek) én haraptam? Ha igen, ez abszolút kiesett. De az sem rémlik, hogy a tesóim haraptak -e?

    VálaszTörlés
  4. Na én tipikusan a visszaharapós leszek. A minap visszaordítottam a gyereknek ugyanabban a hangnemben mert türelmem - élemedett korom ellenére - nulla és már nem bírtam. Nem lepődött meg, nem örült neki, folytatta az üvöltést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, visszaadtátok a hitemet, hogy ilyen dolgok nem csak velem esnek meg. És nem, valóban nem hagyja abba a sikítást, ha visszasikítok. :(

      Törlés
  5. Csigusz, allitolag nem minden gyerek harap! :) vannak mazlista szulok!

    Ella, en is meglepodtem h milyen indulatos tudok lenni, amikor turelmetlen vagyok, faradt es sietek... Ja, es a visszaharapasom ellenere meg mindig harap, szoval nem volt megoldas semmire, de en ezt mar akkor is tudtam.. (Hogy is varhatom el h ne harapjon? Az az egyetlen védelmi mechanizmusa az akaratlan dolgok tortenese ellen, lasd oltozkodes)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vannak mázlisták, én is DD. Engem csak akkor harapott mikor már csak cumisüvegből volt hajlandó enni.

      Törlés
    2. Jé, tudtam írni! Már akartam szólni hogy régen nem tudok kommentelni, de akkor biztos a gépemmel volt valami.

      Törlés
    3. Szia Turchi!!! :) hiányoltalak!

      Törlés
    4. Turchi, ezt a következő kommentedet csak emailben kaptam meg, itt nem jelent meg valami miatt... érthetetlen! Láttam, h év eleje (?) körül megszüntetted a blogodat is, azt hittem, hogy kiléptél a virtuális térből. De nem tiltottalak le, az biztos :)

      Törlés
    5. (ja,most látom, h itt van lent... ááá :))))

      Törlés
  6. Enyémek haraptak, verekedtek. Igazából jelenidőben kellene fogalmaznom. :/

    VálaszTörlés
  7. Tamkó: Na jól van akkor ha hiányoltál, én meg már kezdtem azt hinni hogy ki vagyok zárva DD. Már mindennel próbáltam belépni és nem sikerült, aztán töröltem a böngésző összes előzményét és akkor meg ment.

    VálaszTörlés