2015. október 17., szombat

Tél


Nem panaszképpen mondom, de olyan bonyolult így az élet, ENNYI ruha lehámozásával ... minden egyes alkalommal, amikor megérkezünk valahová.

16 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki az autójával :) - és igen, ez az öltöztetős korszak horror :( én egyszer elindítottam Á.-t cipő nélkül (őt felöltöztettem, V.-t is, magamat is... elvileg jól, V. még babakocsis volt - Á. liftben kérdezte, hogy ma nem kell-e cipőt venni. kellett (volna))

    VálaszTörlés
  2. Hihi :)))

    Velem ugyanez tortent 5-6 evesen. Eloszot mentem usziba a papámmal, nagy volt az izgalom. A lepcsohazban arra gondoltam, hogy azert milyen elkepesztoen izgalmas hely lehet ez az uszi, ha meg cipot sem kell huzni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D :D jaj, ez nagyon jó!!!!

      Törlés
    2. Miért, mi szükség van az uszodában cipőre?

      Törlés
    3. Amig elmegy az ember az usziba, csak kell cipo?? :) foleg télen.

      Törlés
  3. Marcit is elvitte egyszer az apukàja cipő nélkül a hóba és mikor Marci panaszkodott, hogy "hideg, hideg", akkor az apja hàtra sem nézve nógatta, hogy "persze, hogy hideg van, tél van, kisfiam":D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegeny :((( istenem, ezek az apukak!

      Törlés
    2. Molly, így olvasva nevetek, de azért ott nem lehetett vicces.

      Törlés
    3. hát, azért nem olyan tragikus szerintem. minden résztvevő hahotázva idézi fel, szóval tán nagyon mély, szörnyű sebet nem okozott.

      Törlés
    4. Nálunk is a hóban indultunk el apuval az oviba. 4gyerekből kettőnkön volt csizma, az egyiken mamusz, a másikon zokni. apunak csak az oviban tünt fel, hogy nincs mit levenni.

      Törlés
    5. Hahaha, megáll az ész! :-)) És nem szóltatok? És a mamád? Nem akart elválni utána? :))

      Törlés
    6. anyu nem tudta meg, mert mi elfeledtük. Azért nem tünt fel különben, mert kocsival mentünk, a kiszállásnál kérdezte meg tesóm, hogy " itt egy pocsolya. most lépjek bele?" Azt hiszem Apu végül elmondta Anyunak, de ebben már nem vagyok biztos:) Ő különben épp Sopronban volt a fősulin.

      Törlés
  4. Uhutálom ezt a sok ruhát én is. Otthon felöltözünk, aztán beérünk az oviba és kezdődik az átöltözés, soha nincs vége, rólam csurog a víz... és még sötét is van hozzá.

    VálaszTörlés