2015. július 23., csütörtök

Zseniális Piacrajárási Módszer

Felfedeztem!!! Lehet, hogy már mindenki tudja, de én most fedeztem fel magamnak, hogyan lehet cipekedés nélkül több kilónyi zöldséget-gyümölcsöt, több liter vizet-tejet és több doboz mosóport hazavinni egyszerűen, kényelmesen, mosolyogva.

Ha a babakocsi aljába és oldalába tesszük a megvásárolt holmikat, a fülére meg a kézitáskánkat akasztjuk, az életünk jelentősen könnyebbé válik – ezt minden babakocsis anyuka tudja. Az újdonság az, hogy a gyereket bele sem teszem! Mert ha a 11,5 kg-os gyereket otthon hagyjuk szépen az apjával, akkor annyival több cucc fér a kocsiba... Voilà! Milyen bolond voltam, hogy otthon dinnyékkel megrakodva, kánikulában caplattam haza!



Csak arra kell vigyáznom, hogy ne hajoljak egyszer-egyszer a póréhagymák fölé anyaian és ne akarjam mindenáron megsimogatni a barackokat!

4 megjegyzés:

  1. Egy vicces angol regényben bizony van ilyen jelenet. Majd vigyázz hogy nehogy egy kedves néni aggódjon hogy a gyerek nem kap levegőt a sok cucc alatt!

    VálaszTörlés
  2. Nna, nem en talatam fol a spanyol viaszt?!?! :) melyik regeny az?

    VálaszTörlés
  3. Van egy Sophie Kinsella álnéven író nő. Limonádé könyveket ír (mai) de van egy sorozata a 'Shopacolic' regények ami szerintem remek humorú (csak a magyar fordítást meg ne próbálja valaki). Na itt a Shopacolic and Baby részben jár így a főszereplő lány.

    VálaszTörlés