2015. május 5., kedd

Módszer, amellyel Tisztán Tarthatjuk Konyhánkat és Öltözékünket egy 1,5 Éves Etetése SoránNem tudok egyelőre jobb megoldást elképzelni: egy plexiüvegből készült kalitkába rakni a gyereket, és felülről belógatni a kaját. A gyereket ugyanúgy kell utána tetőtől-talpig lemosni, mint ha a hagyományos módszerrel etettük volna. A konyha és az ember haja, ruhája viszont sértetlen marad.

10 megjegyzés:

 1. Ez 3,8 évesen is aktuális lesz még, szerintem. 5,5 évesen már egészen szalonképesen tudnak enni. A lányok. A fiúkat még nem tudom. :)

  VálaszTörlés
 2. Nna, akkor megerne beruhazni egy ilyenbe!!

  VálaszTörlés
 3. Olyan szépen eszik, amíg én kanalazok neki. Amint kiragadja a kezemből, sírok belül.

  VálaszTörlés
 4. fiúknál 13,5 évesen is aktuális - megéri beruházni!

  és jól választottatok hajszínt, mi a szőkével befürödtünk, azon minden nagyon meglátszik...

  VálaszTörlés
 5. Martine :)))

  Rézi: ez ismerős. Azt hiszem a terrible two masfel evesen kezdodik.

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Bevallom, Kissmajom nem kap kanalat, majd nyaron, ha egy szal poloban lesz es kerti slaggal lemoshato... :) Amit kezzel tud enni, lehet neki, addig amig el nem kezdi szetmorzsolni, osszenyomni, kenni-dobni, akkor vege a kajalasnak, mert ha jatszik, valoszinuleg mar nem ehes. Minden mast en kanalazok bele, nem tiltakozik, legalabb szabad a keze es konyvet lapozhat kozben. Valoszinuleg egyhamar nem fog kessel-villaval megtanulni enni, de nem is erre hajtunk, van ido, kanallal etetett kisiskolast meg nem lattam.

  VálaszTörlés
 8. Na jó, de kell egy lefolyó az aljára, hogy medencévé alakulhasson át, és akkor slauggal moshatod le a gyereket és a plexikészséget is.

  VálaszTörlés
 9. Kalib, tényleg!! Nem hiába végezted el azt a tanfolyamot... :)

  Csigusz, nem rossz, utána rögtön jöhet a fürdés De plexiüveg mindenképpen kell!

  VálaszTörlés