2015. január 12., hétfő

Kezdődik

Nincs mese, be kell látnom: öregszem. Rémes! Reumám már van, rigolyáim már vannak, most meg ez. A távollátó szemüvegemmel nem látok közelre. Hüp-hüp- hüp. Még egyszer húszéves akarok lenni!


8 megjegyzés:

  1. Ha megvan a módszer, azonnali első vevő vagyok rá! :) (addig is vettem olyan szemüveget, amivel nagyjából látok közelre és messzire is - de a találmányod ennél sokkal több problémámat tenné azonnal semmissé... nagyjából az összeset :D )

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ismerős, sőt túlságosan. Bár annyival jobban állok, hogy én most messzire jól látok, hála a lustaságomnak, ugyanis abbahagytam a kontaktlencse vásárlást, így megjavult a szemem. Azt hiszem közelre viszont ez nem fog menni... :( Van is olvasószemüvegem, csak tudnám hol.

    VálaszTörlés
  3. Martine: van módszer! Az egyetlen módja h fiatalnak érezzuk magunkat újra: Alzheimer :(((

    Bezzeg, hogyhogy megjavult a szemed? Jo neked! Az olvasószemüveg meg vicces :)

    VálaszTörlés
  4. Úgy javult meg, hogy egyszer csak abbahagytam a szemüveget felrakni az orromra vagy reggel berakni a lencsét és ez ment jó sokáig, aztán megedződött a szemem, most messzire tök jó!

    VálaszTörlés
  5. Én egy olyan megoldáűst szeretnék, amivel a környezetemet sem terhelem jobban, mint húszévesen tettem :D

    A szemész azt mondta, hogy vannak olyan mázlisták, akik szemüvegesek voltak (messzire nem láttak, mint én) és az öregedéssel úgy változik a szemük, hogy egy időre nem kell sem messzire, sem olvasáshoz - nos, nekem a messzi mellett már olvasáshoz is kell :(

    VálaszTörlés
  6. Bezzeg, nem lehet h ez a Martine által leírt jelenség, felemásban??

    VálaszTörlés
  7. De, de, akkor én úgy jártam, ahogy Martine orvosa mondta.

    VálaszTörlés
  8. Én meg pont fordítva vagyok, mint te: messzire kell a szemüveg, közelre nem. Még! :(

    VálaszTörlés