2013. október 10., csütörtök

Az a jó a költözésben,

hogy elveszettnek hitt dolgok kerülnek elő mindenféle fiókokból. Most pl. az a kábel, amivel a telefont össze tudom kötni a számítógéppel. Így le tudom tölteni a felmosórongyról készült fotót, amit már napokkal ezelőtt körbehorgoltam és felpomponoztam - így már sokkal babatakarósabb, ugye?

A végeredményhez Eszter és Sz. ötleteit használtam fel

Holnaptól életemben először fogok a) nem fővárosban b) kertes házban, és c) Z-vel lakni. Olyan izgi!

17 megjegyzés:

  1. Most fogtok csak ("Csak") összeköltözni?

    VálaszTörlés
  2. Jajj, hat ez, de meghato. Hupp-hupp. Tok jo a szegely otlet is. Igy mar abszolut babatakaro, nem pedig reumas venasszonyos(uhh, remelem van humorod, nem ugy ertettem). ;)

    VálaszTörlés
  3. igen, ez azért lehet, hogy nem lesz egyszerű: egy újszülöttel először együtt lakni egy párnak, hümm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (ja és a költözésben nincs semmi jó;))

      Törlés
    2. Nem illik ilyen negatívnak lenni ebben a helyzetben.

      Törlés
    3. Tudom. Dehat ezek a sajat igazsagaim. Koltozni rossz. Ujszulottel az elso hetek nagyon nehezek. Osszekoltozni egy teljesen uj helyzetben hat hogy is.mondjam...szerintem extra nehez lehet. Persze szuper ha valaki csilingelve csinalja ezeket vegig., csak szzerintem nem art felkeszulni ra h nem lesz egyszeru.

      Törlés
    4. (amúgy sajnálom, hogy ilyen nyers vagyok, sokszor megütöm a bokámat emiatt és mindig mindenki megsértődik. dehát én úgy látszik csak ilyen bumfordi módon tudok őszinte lenni, gondolom ez nagyon már nem változik.)

      Törlés
    5. Molly: Ne is változz mert akkor nem fogom olvasni a blogodat! :-)

      Törlés
  4. Mi: igen!

    Eszter :)) erre a reumás vénasszonyra nem is gondoltam, de van benne valami :) valahogy mindig felmosórongyra asszociáltam, biztos mert Z. mondta mindig.És köszi az ötletet, nem jutott volna eszemben!

    VálaszTörlés
  5. Fenekestül felfordult az életed!

    VálaszTörlés
  6. tök szép lett a takaró! és rettentő izgi minden! gondolom, a szülés után nem annyira fogsz blogot írni, pedig irtóra érdekel a kisfiatok már most is :) úgyhogy benézek majd gyakran akkor is. további gyógyulást! :)

    VálaszTörlés
  7. De, de! Ra fog erni. Plane az elejen, mivel hetalvo lesz a kisfiu. Felkel enni tiz percre, nezelodni tiz percre, furodni ot percre, de a tobbi idot mind blogirassal toltheti majd. Na jo, a kertben a fuvet le kell vagnia, osszel a leveleket osszesoporni, telen havat kotorni. Na jo, Z-vel nezhetnek jo kis fekete-feher filmeket osszekucorogva. En igy kepzelem.

    A takaro jol nez ki! Meglasd, utana fognak fordulni es jovore pisloghatsz, hogy elloptak az otletedet.

    VálaszTörlés
  8. De ugyes vagy Tamko! :) Videken tok jo lehet elni, plane egy babaval es egy kerteshazban, szerintem elvezni fogod!
    (B. Angliabol)

    VálaszTörlés
  9. Ez valahogy nekem is csak most tűnik fel, hogy egy újszülöttel a "nyakatokban" fogtok először összeköltözni. Ezt mi is így csináltuk, de ma már nem így csinálnám... sok türelmet és kitartást az első időkre!

    VálaszTörlés
  10. Koszonom csajok :))
    Ugy tervezem, szoritok egy kis idot majd a blogolasra, kikapcsolodaskent! Mar meg is van a blog uj cime, meg a gyerek blogneve, szoval...
    Egyenlore a hazban ossze-vissza vannak a butoraim: meg soha nem koltoztem butorokkal, nem gondoltam volna h ennyire vicces lesz latni oket egy teljesen mas kontextusban. A konyha us halad, nagy szerencsenk volt az idozitess!

    VálaszTörlés
  11. Us=is, idozitessEL, hah, ez a telefon

    VálaszTörlés
  12. Hajrá Tamko :) Olyan jó olvasni ezeket a posztokat, annyira szívmelengetők, még egy ilyen stresszes témánál is, mint a költözés.

    VálaszTörlés