2013. március 4., hétfő

Előnyösen hatott rám az Eiffel-torony (a Notre Dame és a kies Bois de Boulogne...)

Filmbe illő jelenetekkel tarkított, találkozásokban gazdag, fantasztikus hétvégén vagyok túl. Elképesztő (élet)történeteket hallottam, választ kaptam sok olyan kérdésre, amelyeket eddig nem mertem feltenni – az ilyen hétvégékért érdemes élni, komolyan (majd mesélek!). A lányokkal ugyanolyan jókat beszélgettünk, mint 15 éve, noha a beszédtémáink igencsak átalakultak. Most sok szó esett terhességről, kisbabákról, gyerekekről, férjekről, fizetésről, gyökeres munkahelyi váltásokról stb. Egyébként csodálom, hogy nem rekedtem be. Úgy feltöltekeztem, hogy bizonyos pillanatokban azt gondoltam: ha hétfőn negatív lesz a teszt, azt is túl fogom élni. Nem voltam bizakodó, inkább aggódó, de leginkább pedig próbáltam az agyam legtávolabbi pontjába száműzni a teszteléssel kapcsolatos félelmeimet. A lombikokról csak Kathrin tud, de most a részletek említése nélkül Ninának és Helenának is elmeséltem, hogy lassan három éve próbálkozunk.

Ma reggel már idegesen és lemondóan mentem vérvételre. Ha az előző hónapokban voltak is bizonyos tüneteim, most aztán semmit nem éreztem a transzfer után. Az eredményért délután kellett telefonálni. Kivártam egy olyan pillanatot, amikor kellőképpen erősnek éreztem magam, és felhívtam a labort. Kicsöngött, erre majdnem letettem félelmemben. Egy nő vette fel. Hát lányok, én amit ott hallottam a saját fülemmel, arra nincsenek szavak: pozitív.

Potyogtak a könnyeim! Mostanában egyre gyakrabban gondoltam arra, hogy én ezt a szót lehet, hogy soha az életben nem fogom hallani. Az utolsó pár napban, a mindenfajta tünetek teljes hiányában, már kezdtem belenyugodni, hogy ez is negatív lesz. De ezek szerint...terhes lennék...? Most...?? Én...?? Ehhez az érzéshez most hozzá kell szoktatnom magam, mert én..., én ezt... egyszerűen... nem merem elhinni!!

(otthon csináltam egy tesztet: pozitív. Az ízlésemhez és a vágyaimhoz képest kicsit ugyan halványka, de pozitív, te jó ég!)

67 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm!! Olyan szürreális még az egész...!

  VálaszTörlés
 3. Szuper!!! Gratulálok! Vajon hány baba van? Gabi

  VálaszTörlés
 4. Én annyira örülök, és gratulálok! A saját magam érdekében is remélem, hogy ezzel most beindítottad a baby boom-ot. Igyekszem utánad. ;-)
  ETAMA

  VálaszTörlés
 5. ÁÁááááááááÁÁááááÁÁÁááá! :) :) :9 :))))) Ölellek, nagyon-nagyon örülök Neked!

  VálaszTörlés
 6. Tamko, ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj de örülök, fülig ér a szám miattad!!!!!!

  VálaszTörlés
 7. Azannnnya!
  Most aztán nagyon-nagyon-nagyon vigyázz a széltől is óvd magad!
  GRATULÁLOK!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm!!! Azt sem tudom, mi most a teendő. Én eddig a pillanatig terveztem az életemet három éve. Holnap felhívom Varsányinét!

  VálaszTörlés
 9. Jaj, igen, úgy jöttem haza, mintha tojásokon lépkednék. Asszem lassan le is fekszem aludni...

  VálaszTörlés
 10. Juppppiiiiii :D Szívből gratulálok , drága KISMAMA!!!!! :D

  VálaszTörlés
 11. Gratulalok! Kicsordulok, ugy orulok neked! (Meg, ha friss blogolvaso is vagyok.)

  VálaszTörlés
 12. Gratulalok :) !

  (Adel)

  VálaszTörlés
 13. Hű ennek nagyon örülök!!Remélem minden rendben lesz!nagyon gratulálok a pozitív teszteléshez!Kellett ez már a lelkednek:)

  Gabi

  VálaszTörlés
 14. Azta pasztaaaaaaaaaaaaa, de jó:)))) GRATULÁLOK!!!!!

  VálaszTörlés
 15. Nagyon jo, igazan nagyon jo.

  VálaszTörlés
 16. Fantasztikus!Nagyon nagyon orulok :)) Egy titkos olvasod.isola

  VálaszTörlés
 17. Jaaaj deboldoggá tettét teh! :)))
  Most megyek elolvasom a posztot, mert sejtettem, és beletekertem, és tényleg... fülig ér a szám. :)

  VálaszTörlés
 18. Azta!!! De jo!!! Ikreket!!! A.

  VálaszTörlés
 19. Hú, de jó sok gratuláció, köszönöm mindenkinek. Z-t még a telefon előtt megkérdeztem, h szerinte mi lesz az eredmény (hülye kérdés) és csak annyit mondott, h Tamikám, tudod ugye, hogy közepesek voltak... Utána írtam neki egy sms-t (nem tudtam elérni), hogy pozitív, visszahívott. Örült, sztem meg van könnyebbülve, de óvatos, azt mondta, h idáig ez tök jó, de azért ne nagyon mondjam senkinek, várjunk, amíg kicsit előrehaladott a dolog... szóval józan, na. :) Azt kérte, h ne teszteljek, persze megint nem bírtam ki.

  VálaszTörlés
 20. Juuuj, éreztem, tudtam! Sosem neztem blogot mobilról, de ma ide kellett neznem, nem maradhattam le arról, amikor megírod, hogy pozitív! Nagyob örülök, gratulálok! Puszi: mia

  VálaszTörlés
 21. Tényleg, pontos HCG-szintet mondtak? Mert abból elvileg elég hamar lehet következtetni, hogy hányan vannak odabent... Csak azért, mert én A.-nak meg B.-nek is drukkoltam... :)

  VálaszTörlés
 22. Szuper! Gratulálok!
  gabi

  VálaszTörlés
 23. Kedves Tamko, még soha, semmit nem kommentáltam, de ezt nem állom meg :) Tudtam, éreztem, hogy ez már sikerülni fog!!! :) Nagyon örülök Neked! Boldog babavárást kívánok, vigyázz magatokra! :)
  Első lombikom előtt állok, remélem, ez jó jel és elindítottad a Baby-Boom-ot :)))
  Betti

  VálaszTörlés
 24. Beállok én is a sorba és GRATULÁLOK!!!!!!!

  VálaszTörlés
 25. Juhúúúúúúúú!!!! :)
  Vigyázzon magára, kismama! :)

  Anais

  VálaszTörlés
 26. Nincsenek szavak!!!! Eszméletlenül örülök nektek! És szerintem meg ne vigyázz magadra jobban, mint amúgy, minden rendben lesz :)))))
  (amúgy épp a napokban mondtam G-nek, hogy úgy érzem, most sikerülni fog neked.)
  mimi/réka

  VálaszTörlés
 27. Tamko, drága, fejtetőtől-lábujjig kiborsóztam ahogy végigolvastam (persze nem bírtam ki, én is beletekertem először:)), szívből gratulálok! Jujjdejó!

  VálaszTörlés
 28. De jo!!!!! :)))) Gratulalok!!!!
  B.

  VálaszTörlés
 29. Huhúú, gratulálok! Titkos olvasó

  VálaszTörlés
 30. :))) Áááá, de jóóó! Szívből gratulálok, nagyon örülök a jó hírnek! Annyira bíztam a sikeredben!!
  (Nem tudod mi van a pozitív teszt után?:) Ez nálam is így volt. Már nagyon kiművelt voltam lombik témában, de hogy mi jön a pozitív teszt UTÁN??! :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hogy mi jön? elmondom: "nem megyünk játszótérre", "de, megyünk" "nem, nem megyünk." "de, megyünk" "nem, nem megyünk," - ez tíz percen át, aláfestésként valamelyik üvöltve tépi le magáról a kabátot, majd csizmában berohan az egyik fogkeféért a fürdőszobába, hogy sietve a szemetesbe dobja.(a másik ekkor már habzó szájjal üvöltve hentereg a földön, hogy de megyünk, vagyis nem, nem megyünk) ilyenek jönnek.;)

   (egyébként gratuláltam azért:D - csak az ilyet privátban jobban szeretem)

   Törlés
  2. (ja, ha nem ikrek lesznek, akkor ezt a kedves anyukával játsszák majd, illetve saját magukkal is. azt vettem észre, hogy az én gyerekeim párhuzamosan vitatkoznak magukkal, meg egymással, meg velem. ilyen lehet egy zárt osztály, azt hiszem:D)

   Törlés
  3. :) akkor nem is mondok semmit

   Törlés
 31. Csak igy tovabb :) orulok nagyon

  VálaszTörlés
 32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 33. Óóóóóó hurrráááá!!! de izgi! már azt sem tudom, hogy hogyan és mikor keveredtem ide, de régóta drukkolok. micsoda hír :)) éreztem én, hogy ide kell kukkantanom ma!

  VálaszTörlés
 34. Akkor te leszel az első anyuka az idén!
  Dejódejódejó!

  VálaszTörlés
 35. URAMISTEN! gratulálok. Én teljesen meglepődtem, az első bekezdés alapján nem számítottam bármilyen eredményre, de ilyen az irodalom :) szívből örülök Neked! Yippeeee :)

  VálaszTörlés
 36. Audrey, ez azért van, mert én egy komplett bejegyzést írtam arra az esetre, ha negatív :))) aztán meghagytam az első felét. Neked is és mindenki már érintettnek nagyon drukkolok! Betti, sok sikert a lombikhoz. Esti, de igen, mondtak számot is, majd írok egy bejegyzést erről!

  Köszönöm, lányok! :)

  VálaszTörlés
 37. Igen, igen, igen!!!!!!!!!!!!!!!

  Annyira örülök!!!! És még hosszú hetek, hogy tényleg elhidd (egy időben arra kerestem rá a google-n, hogy pozitív tesztből gyerek, mert a tesztet már elhittem, na de hogy ebből gyerek lesz :-)))

  Most meg hogy gömbölyödik a hasam meg rugdos a kisfiam még mindig némi gyanakvással várom a júliust, amikor már kívül fog ficeregni (biztos??? de tényleg????)

  Nagy gratula, úgy várom a várandós bejegyzéseidet! (Vajon ikrek lesznek? :-))

  VálaszTörlés
 38. Húúú, az a kabát!!! Látod??? Gratulálok!!!!

  VálaszTörlés
 39. Csatlakozom az ünneplő tömeghez :))) Drága Tamko :))) Éljen, éljen!

  VálaszTörlés
 40. Vúúúhúúú! Végre és dejó!

  (Egy-két nap múlva lesz szép erős csík is, nekem is van vagy 2 x 3 tesztem eltéve :)

  VálaszTörlés
 41. Draga Tamkó:-) Teljes szívemből gratulálok :-) :-) Tudtam, hogy pozitív lesz!!!!!!!!! Éljen, éljen, éljen :-):-):-) De én is nagyon kíváncsi vagyok arra a HCG értékre :-):-) Anyira szuper :-) :-) Ilyen hirrel inditani a tavaszt :-):-)Nagyon örülök Nektek :-):-)

  VálaszTörlés
 42. :))))))) Kozepesek, mi na persze. ;)
  En mar az elso bekezdes utan ereztem, olyan gyanusan nem volt melankolikus :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, a Nagymamam accountjaval irtam ezt, :DDD O is gratulal, elmeseltem neki az oromhirt!

   Törlés
  2. :-))) De fiatal vagy, Eszter!! És köszönöm!

   Törlés
 43. Jaj, de jó, gratulálok!!! Szerintem is a kabát volt az :)))
  Tudósíts a továbbiakról!

  VálaszTörlés
 44. Tamko! De jó :-) :-) Gratulálok :-) Engem is nagyon édekelne a HCG. Nagyon titokzatos vagy... ;-)

  VálaszTörlés
 45. Jajj, de szuper Tamkó, gratulálok!

  (A HCG szinttel kapcsolatban: a HCG délután - este mindig alacsonyabb, ezért áll minden terhességi teszten, hogy reggel, elsö vizelettel teszteljen.
  De szerintem ne tesztelj többet, hanem szervezz magadnak további jó kis barátnös programokat, hiszen úgy látszik, ez a titka a boldog terhességnek. ;-) )

  VálaszTörlés
 46. Istenem, de jó! Itt bőgök :-) Gratulálok, szívből!!!!

  VálaszTörlés
 47. kedves Ünneplő Tömeg, nagyon köszönöm, annyira jól esnek a gratulációk! (még ha nem is hiszem el 100%-ban, hogy én lehetek az alanyuk...) Az értékekről majd írok egy posztot, de előljáróban annyit, h nem fogom őket közzétenni(bocsánat) mert ha valaki azt kommentelné, h neki több/kevesebb volt ugyanezen a napon, bizony szívrohamot kapnék...

  Lehet, h a kabátot tényleg előbb kellett volna befejeznem..?!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tulajdonkeppen teljesen igazad van. Arra az esetre ha ket verveteled is lesz es Magadat szivesen az oruletbe kergeted, itt van egy kalkulator.

   Www.babymed.com/tools/hcg-calculator

   Törlés
  2. köszönöm Eszter, de én ezt az ördög találmányát meg nem nyitom...! :)

   Törlés
 48. Én azt tanácsolom, hogy most egyél-igyál sok finomságot és a kedvenceidet, mert néhány nap múlva kezdődik az émelygés! És persze nagyon örülök!!!
  Rita

  VálaszTörlés
 49. Tamko, tudod mire gondoltam? Most, a beültetés után nem is írtál olyan posztokat, hogy rossz érzéseid vannak.
  Legbelül érezted a csodát szerintem;)

  VálaszTörlés
 50. Jaj hát én olyan de olyan boldog vagyok! Nagyon örülök NEKTEK és a legszebbeket kívánom! :-)

  VálaszTörlés
 51. Nagyon örülök!!!! Élvezzed az életet! Tavasz van! Az az újjászületés évszaka!:)

  VálaszTörlés
 52. Hát én annyira örülök neked!! Úgy felgyorsult a szívverésem, ahogy olvastam, hogy pozitív. Annyira drukkoltam neked. Gratulálok!!! Zugolvasó voltam eddig, de most már muszáj volt erre írnom. Akartam írni neked a múltkori "felszólításkor", hogy bújjunk elő és írjunk magunkról. Akartam is akkor írni, de nem jött össze. Most pótolni fogom. :)))

  VálaszTörlés
 53. :))) Ircsi, nálatok is ICSI volt?

  Evita, várom, köszi!!

  VálaszTörlés
 54. Óóóóóóóóó!!!!! De jóóóó! De jóóóóóóóó! :) :) :) Vigyázz magadra!

  VálaszTörlés