2015. október 5., hétfő

Rejtekhelyek

Boni olyan, mint egy kis mókus, ami tuti helyekre rejti a diókat, hogy később is megtalálja. A lakás szinte bármelyik pontján találtam már gondosan odakészített - néha sorba állított - autókat (totó), buszokat (bussss) és traktorokat (dádó)!


Ps: izé... Az előbb képes voltam olyan oltári nagy helyesírási hibával leírni a címet, majd így elküldeni a posztot az éterbe, hogy ég a pofám. Azért EZT azért kijavítottam...

13 megjegyzés:

  1. mijen hiba? holl? én nem látok semijen hibát! (bocs)

    a rajzok megint szuperek - és Boni milyen nagyon-nagyon édes lehet most (is), atyaég! ezerrel irigykedem :)))))))

    VálaszTörlés
  2. Tul bokezuen bantam az "ly"-ekkel...

    Martine, ezt a cukisagot mar nem lehet fokozni!!! Ez elkepeszto!!! A nap minden perceben olvadozunk, annyira édes! Mostanaban nagy komolyan fel szokta sorolni, ki van jelen a lakasban (neha a nyomatek kedveert ra is mutat az illetore, akirol szo van), majd fontoskodva a szemembe nez: Mamilla, non. Razza is hozza a fejet (Mamillanak hivja a nagyanyjat) igy leirva kicsit lapos.. Pedig meg lehet zabalni kozben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, nem lapos, nekem nagyon erős a képzelőerőm, én simán elképzelem, kis ujjacskákal, a hangsúlyokkal (biztosan nem valós, ahogy én képzelem, de édes úgy is) - hát, elhiszem, hogy csak olvadtok jobbra-balra :)

      Törlés
    2. Igen, jól képzeled :) kis ujjacskákat, nagy barna szemeket, kantáros nadrágot kell kézelni :)

      Törlés
  3. Szerintem én is leírtam volna ly-nal. :)
    Arról is írhatnál egyszer hogy Boninűl hogy alakul a kétnyelvűség. Érdekes lehet. Vagy nehéz? Vannak dolgok amiket mindkét nyelven megnevez?

    VálaszTörlés
  4. Cuki! És olyan nincs, hogy ő ugyan szépen, gondosan eldugja az autóit, de utána nem emlékszik és el sem tudja magyarázni, hogy kb. hol lehet és ettől nagyon mérges lesz?

    VálaszTörlés
  5. Jaaaaaj, Ella, most így kimondva megint elönt a pír: micsoda gáááááz hiba! :)) A NYAVALYÁT szoktam eltéveszteni, de azt meg fordítva...

    Jó, majd írok róla, bár eddig semmi izgi. Az alvásos poszt mindjárt kész van!

    VálaszTörlés
  6. Bezzeg: nem, azt nemes egyszerűséggel elfelejti... :) Nálatok volt ilyen?

    Olyan viszont történt, hogy berakta a kis totóit (te jó ég, ki sem tudom már mondani rendesen, hogy: autó) a konyhaszekrénybe, majd elkezdett rosszalkodni, csapkodta az ajtót, és az apja jól kikültde a konyhából. Ő meg olyan hisztit levágott, hogy nem értettük: ennyire bánja, hogy nem lehet a konyhában? Kiderült, hogy azért sírt olyan nagyon, mert a totók bennmaradtak a konyhaszekrényben, mi viszont azt nem tudtuk, és megtiltottuk, hogy odamenjen (állandóan csapkodja az ajtót). Miután rájöttünk, csak odament, kivette őket és elment játszani a szobájába.

    Jézusom, regényt írok, ha Boniról van szó... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. élvezettel olvasom a regényt róla :)

      Törlés
    2. Szegény:)))milyen cuki ez a totós sztori:)

      Törlés
    3. :-))

      Molly, annyira kár h nem lehet nálad kommentelni. Azt írtam volna, h tökéletesen egyetértek annak fontosságával, hogy egy gyereknek minél több családtaggal, rokonnal legyen szoros és sűrű kapcsolata. Szerintem ez a megoldás egy csomó mindenre: arra, hogy egy szülő csak egyféleképpen tud nevelni, és nem biztos h annak a gyereknek pont az lesz a megfelelő.

      Törlés
  7. mint egy kis mókus:) és ott hagyod neki?:)

    VálaszTörlés
  8. Kiveszem őket, mert már ő sem tudja, hová tette... (ellentétben a mókussal, gondolom...) :)

    VálaszTörlés