2015. április 30., csütörtök

Egy nap az informatikusokkal



Úgy örülök, hogy VALÓDI problémája volt a gépemnek, nem én kattintkattam rossz helyre. A legváratlanabb mondat, amit hallottam a nap folyamán: - Asszonyom, újra kell, hogy installáljuk az Ön PROFILJÁT!!

17 megjegyzés:

  1. DD, igen, ezt el tudom képzelni informatikus férjem mellett. Az én profilomat is installálni kellene, hátha attól megjavulok

    VálaszTörlés
  2. Hu, az elmult napokban ugy irigyeltem mindenkit, akinek informatikus ferje van!!

    VálaszTörlés
  3. Az én férjem is informatikus. Ha valamit nem sikerül megcsinálnom, ő MINDIG arra gyanakszik először, hogy ÉN vagyok a béna, és el akar küldeni egy informatikai tanfolyamra. Néha kiderül, hogy nem én bénázom, de a tanfolyam akkor sem ártana. A profilom meg, hát ezen lenne mit installálni, de sokkal jobban akkor se néznék ki szerintem, úgyhogy az arcélemen nem vagyok hajlandó változtatni!

    VálaszTörlés
  4. Hát nálunk sem informatikus a Férfi. Sőt! ha valami gond van, többnyire ő kérdez meg engem, hogy nem tudom-e esetleg. Néha egész apró bagatel dolgokban kéri ki a segítségemet, és olyankor mindig úgy néz rám, mint ha épp akkor fejtettem volna meg a világ éhezésének gondjait.

    VálaszTörlés
  5. Hát, vannak pillanatok, hogy informatikus (nem, igaziból nem az, de valahol mégis kocka) pasimat BÁRMI másra becserélném - nem gyakran, ez most igazán akciós lehetőség, Tamko! nem kell? kölcsön legalább? amíg lehiggadok?

    VálaszTörlés
  6. Andi, egy nem informatikus férj is mindig azt gondolja, hogy ÉN rontottam el valamit, amikor nem működik egy masina, amikor nem jön ki az ikea, amikor nem találom a nemtudommit... hajaj...

    Martine, tud szerelni? Kabáttartót, lámpát stb. falba fúrni? Mert akkor jöhet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tamko, az enyém festeni is tud (igaz hetekig, de tud), szívesen nélkülözöm egy ideig (akár egy hónapig is maradhat).

      Törlés
    2. Huha, tömeg lesz! Csak ne kelljen minden nap szexelni...!!

      :-o

      Törlés
    3. tudni tud, csak magas az óradíja (erre hivatkozva nem válogat itthon zoknit (a sajátjait!!! ?????), hogy az nem éri meg a családnak (?????) - mondtam, hogy én sem árazom be magam alacsonyabbra, a magamét kiválogatom önkéntes munkában)... szóval, így indult a mai nap :D

      Törlés
    4. Huha :)) itt valogatnak zoknit, sot, mosnak is... Igaz, h tegnap egy adag boniruhat rozsaszinure festett...

      Törlés
    5. A. is csinál mindent - de nálunk a zoknikérdés kritikus - A. ugyanis kizárólag fekete, minden minta nélküli zoknit hajlandó felvenni. És mindig sok ugyanolyat vesz/kér egyszerre, 5-6 párat - hogy ne kelljen tökölni a párosítással. Igen ám, de már egyetlen mosást követően a 6 pár zokniból 12 db teljesen különféle zokni válik - ha hozzávesszük, hogy különféle korszakokból vannak zoknijai, az azt jelenti, hogy van mondjuk 80 db fekete, egymásra némileg hasonlító, ugyanakkor sok jegyében mégis különböző zokni. Felajánlotttam, hogy veszek csíkosat, szürkét, mintásat, kéket - nem kell, csak az egyszínű fekete. Így viszont én képtelen vagyok őket helyesen összepárosítani, kifolyik a szemem, miközben centiről centire hasonlítom őket össze... szóval, ha fekete zoknit találok, azt egyszerűen pároztatás nélkül továbbítom A.-hoz. Nem jól érthető így, de a ényeg, hogy nagyon bonyolult, nemszeretem munka :(

      Törlés
    6. nahát, az én férjem nem informatikus, cserébe akkor is azt gondolja, hogy a gép a szar, amikor ő ront el valamit (és általában ő ront el valamit, de legalábbis nem tudja, hol találja a megoldást). ilyenkor legszívesebben az ablakon dobná ki a gépet, én pedig őt tudnám rugdosni emiatt. hát ilyen az élet a legvidámabb barakkban.

      Törlés
  7. Z- nek is hasonlo problemai vannak. Ott nem lehet kapni olyan fejete zoknikat, amiknek a tetejen van egy-egy diszkret szines csik? Itt harmasaval aruljak oket, harom kulonbozo szinnel, es pont azert, hogy konnyen ossze lehessen oket parositani. Z. azt allitja, ez az evszazad felfedezese. (Pedig meg csak az elejen tartunk, ugye.) amugy remelem, jobb mar a kedved! :)

    VálaszTörlés
  8. "Csak ne kelljen minden nap szexelni" :D :D :D

    Felül csík a zoknin: tesóm is felfedezte.

    Pasast kölcsönbe: nem, én nem adom*, nem akarok rosszat neked. :)


    * egyáltalán, az enyém?

    VálaszTörlés
  9. Na en is ezt akartam kerdezni, Bezzeg! :) most mi van nalatok??

    VálaszTörlés