2014. május 9., péntek

Vegyen fel gitárt, mint Tamko!

Nagyon profin tudom levenni a gitárt a tartójáról, és szörnyen elegánsan ülök le vele a metronómmal meg a kottával. De nagyjából idáig tart a tudományom. Utána szerintem kínszenvedés lehet engem hallgatni, bár én, személy szerint, még mindig nagyon élvezem, amikor játszok (azon az öt hangon, amit eddig megtanultam).

Bár aki este lát engem végigvonulni a foutcán, határozott léptekkel, vállamon a gitárral, az akár azt is hihetné, hogy valami muvészno siet a koncertjére. Viszont ha ez a külso megfigyelo ezután bekukkantana a zeneiskola Django Reinhardt-termébe, nagyon elcsodálkozna! 

Mindenesetre szeretek gitárral közlekedni: úgy érzem, jól áll.


3 megjegyzés:

  1. Jövőre benevezhetsz Angoulemebe a BD-fesztiválra. :)

    VálaszTörlés
  2. 5 hang már rengeteg. Több dalt is el lehet játszani vele. Még az Eurovíziós dalfesztiválon is volt 5 hangnál nem többől álló dal DD. Egyébként én is szeretek közlekedni vele. Jó érzés megmutatni hogy több vagyok mint amit kinéznek belőlem höhö

    VálaszTörlés
  3. Egyebkent a konyvemben tenyleg tobb kis dal is szerepel ezzel a par hanggal. Tok aranyos a konyv, gyerekeknek valo, ezert mindegyik dalnak van cime, olyanok pl. H a kiralyno bevonulasa stb. De persze nem kell semmi komolyra gondolni, de megis tetszik h cimet adtak nekik.

    VálaszTörlés