2013. június 23., vasárnap

Félidő

Te jó ég, elérkeztem a feléhez! Máris! És még mindig nem nagyon látszik (illusztráció lent). Úgy érzem, messze vagyok még attól, hogy ismeretlen kollégák kérdezgessék a liftben, hogy mikorra várható, és hogy kisfiú lesz-e vagy kislány. Viszont egyre többet és erősebben mocorog. Ez most olyan csiklanozás-féle érzés, eléggé erőteljes, de nem fájdalmas. Egyszóval: isteni. Egyszer Z. is érezte, amikor rátette a kezét a hasamra, de sokáig kellett várnunk egy megfelelő erősségű böködésre (hát nem cuki??).

Múlt hétvégén sokat gyalogoltunk, és nem tudom, attól-e vagy sem, de szeméremcsont-gyulladásom lett. Az internet segítségével felállított diagnózisomat a doki is megerősítette telefonon. Szerencsére már sokkal jobb, úgy tűnik, múlik. De a hét közepén (esténként) olyan erős fájdalmaim voltak, hogy arra gondoltam: a félidőt félmunkaidővel ünneplem meg a szabiig fennmaradó két hétben. De aztán mégsem tettem, mert nem akartam cserbenhagyni imádott kollégáimat egyre jobban élvezem a favágást, most, hogy látom az alagút végét - azért megnyugtat a tudat, hogy bármikor lehetőségem lenne félmunkaidőben dolgozni, ha már nem bírnám az ülést.


(20. hét betöltve)

16 megjegyzés:

 1. Ó, tök csini vagy még mindig. Nem is kell vízilóvá változni, nem egészséges. Ügyesek vagytok, így tovább! :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de kis karcsú vagy :) Te is olyan kismami leszel, akiről még 9 hónapisan is csak oldalról látszik az állapota :)

  VálaszTörlés
 3. Elhízni azt nem fogsz, az már biztos! :-)

  VálaszTörlés
 4. Hú, de jó neked! Ez olyan izgi időszak! És tényleg nagyon csinos vagy :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm! :))

  Tényleg nagyon szuper időszak, és annyira örülök, h pont nyárra esik. Kabátban semmi sem látszódna! :)

  VálaszTörlés
 6. amindenit, de csinos vagy! :-)

  VálaszTörlés
 7. már a fele? még ilyet, mingyár érettségizik a Fiú:)
  csinos vagy és remélem nem aggódod halálra magad.

  VálaszTörlés
 8. Te jo eg! Maris?! Hat igen, mintha jol bekajaltal volna. De tudod van az a fel-reality sorozat, hogy "I didn't know I was pregnant". Es egy jo reszuk nem azert nem noveszt semmit, mert tulsulyos, hanem van olyan, hogy igy befele no a gyerek! Egyeni.

  VálaszTörlés
 9. Eszter, EGYRE kevésbé tűnnek hihetetlennek ezek a történetek!

  VálaszTörlés
 10. Tamko, nagyon-nagyon csinos vagy! Az emberek többségének ilyen a hasa baba nélkül is.... ez nem egy szokásos 20 hetes kismama pocak:)
  Gratulálok a félidőhöz és további jó egészséget!

  VálaszTörlés
 11. Szia,
  Az én hasam is pont ilyen, idegenek le nem vennék, hogy kismama vagyok. Bikini ben is olyan, mintha a büfében be laktam volna :-)
  Üdv, M. 17+ 2 hetes

  VálaszTörlés
 12. Jó, jó, kis has, de azért meg fog nőni, hidd el :-)! Lehet, hogy nem 120 cm-re, de olyan 90-95-re biztos :-)))). Amúgy tényleg semmi hasad nincs, nagyon csinos vagy. Bár, aki ilyen kis vékonyka, az a 40. héten is csinos lesz.

  VálaszTörlés
 13. Hihetetlenul gyorsan repul az ido!
  Megpukkadok az irigysegtol, hogy te milyen csinos vagy! :)

  VálaszTörlés
 14. Azt hiszem, ha rossz napjaim lesznek, csak feltöltök ide egy hasas fotót, és már élvezhetem is a bezsebelt bókokat! :) Köszi csajok!

  VálaszTörlés