2013. március 28., csütörtök

Csak a munkahelyi teljesítményemről ne beszéljünk!

Hogyan lehet nem erre gondolni minden nap, folyamatosan, a nap minden órájában, azaz alvás, fogmosás, evés (fujj), vezetés, beszélgetés, olvasás, vagy nagyon erős másra irányuló koncentráció (=fordítás) közben?! Szerintem sehogy, én már feladtam...



26 megjegyzés:

  1. Tetszik nekem ez az "új" Tamkó, könnyed és szárnyal!
    Vigyél magaddal!

    1nyulacs

    VálaszTörlés
  2. Engem iiiiiiis! :)

    Anais

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo a rajz! "Onarckep"?

    Az erzes ismeros, piszok nehez masra gondolni.

    VálaszTörlés
  4. Dettó :-) Az egész világ sokkal kevésbé érdekes, amikor a legérdekesebb dolgok odabenn zajlanak. A moziban is így jártam: az Argó-t a férj végigizgulta, én meg derűs érdeklődéssel figyeltem, na de ezen izgulni??? Ugyan mi a jelentősége? Annak, hogy a gyerek épp hány deka, na annak van jelentősége! :-) (Nálunk a kollegák szerencsére tudják, hogy a terhesek nem beszámíthatóak, és jobban ellenőrzik a munkám :-)))

    VálaszTörlés
  5. Gigi :))) Az én kollégáim még nem tudnak semmit, úgyhogy nem tudom, hogy fogom elmagyarázni, ha (hogy) hülyeségeket írok...

    Amúgy hát sokat gondolok a terhességre, amikor már látszani fog és publikus lesz. Pl. azon gondolkodtam a múltkor (munka közben), hogyan kellene elmondani a főnökömnek, vajon ha elküldöm ezt a rajzot, az jó lesz? :) De azért gondolatban fogalmazom az e-mailt is... aztán meg arra, hogy mikor és milyen gyerekcuccokat fogunk venni, mostanában meg azon gondolkodom, h fiú lesz-e vagy lány. Ma reggel azzal keltem, hogy vajon mi lehet a különbség a hordozókendő és a sima hordozó (amibe csak bele kell csatolni a babát) között? Szóval ilyenek...

    VálaszTörlés
  6. (ja, meg persze egy csomót izgulok is...)

    VálaszTörlés
  7. Szia Nevtelen Sorstars vagyok (+3 napos)! Teljesen megertelek, nekem is csak ezen jar az eszem... :) (egyebkent kepzeld, meg tobb bennunk a hasonlosag, mint gondoltam, ugyanis az egyik varosodban vagyok ;) - ha jol vettem le ; amugy en tegnap voltam uh-n, es lattam a ket (!) kis szivhangot (kettos beultetes volt, merthogy nem voltak jo minuseguek....) Szep napot!

    VálaszTörlés
  8. Aztán ha megszületik, végképp nem tudsz majd másra gondolni - ez saját tapasztalat és most, hogy már két és fél évesek, ez engem eléggé idegesít.
    mégis ez van: ha nem vagyok otthon, folyton azon gondolkodom, hogy mit kell majd csinálnom otthon, hogy mit csinálhatnak most ők otthon, remélem nincs semmi bajuk, nem hisztiznek, stbstb...sokan azt mondják, hogy pihenni járnak a munakhelyükre, de én mindig a gyerekeken agyalok tőlük távol is.
    azt hiszem a mentális szabadságom hiányzik a legjobban.

    VálaszTörlés
  9. amúgy meg még azt akartam mondani, hogy azért is jó, hogy ilyeneken gondolkodol, mert ezek szerint lassan elhiszed végre:)

    VálaszTörlés
  10. Több ilyen rajzot kérünk...nagyon tetszenek;)

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm lányok, na, majd igyekszem többet rajzolni! :)

    Névtelen sorstársnő: gratulálok!! És ennyit a klasszifikációs rendszereikről... Te most hányadik hetes terhes vagy? Három nappal előttem jársz?

    Molly, gondolkodtam is azon, milyen lehet egy kisbabával... vajon minden ennyire átértékelődik? Az ember gondolatai csak a gyerek körül forognak? Pedig megfogadtam, hogy olyan anyuka leszek, aki másról is képes beszélni!

    Igen, már elhiszem, bár BAROMIRA izgulok.

    VálaszTörlés
  12. ja, beszélni képes vagyok másról - tulajdonképpen hálás vagyok, mikor nem róluk kell beszélnem -, de azért belül folyton zakatol valami nyugtalanság.
    és igen, minden megdöbbentően átértékelődik.
    de ha most izgulsz, mi lesz a szülésnél? emlékszem, mikor elfolyt a magzatvizem, én szó szerint halálra rémültem.

    VálaszTörlés
  13. Engem a kórház és az orvosok megnyugtatnak (ellentétben Geréb Ágnessel, akitől csak még jobban bepánikolnék), szóval eddig azt gondoltam, nem fogok félni... annyira... csak tudják, mi a dolguk...

    VálaszTörlés
  14. a kórházban már én sem féltem (csak otthon, hajnalban), bér teljesen elvesztettem az értelmi képességeimet, nagyjából azt sem tudtam megmondani, hogy mi a nevem, nagyon durva volt.

    VálaszTörlés
  15. (Geréb Ágnesnek egyébként abszolút boszorkány feje van, nem?)

    VálaszTörlés
  16. Molly, én nem akartam erre kitérni a blogban, mert egy kicsit rangon aluli és nem is sportszerű, de szerintem abszolút úgy néz ki, mint egy elmebeteg. Egyébként volt valami ilyen a pszichiátria könyvben, hogy vannak olyan testi adottságok, alkat, arcvonások stb., amik jellemzők bizonyos pszichiátriai kórképekben, ő szerintem pont megfelel az egyiknek, de itt ezt be is fejezem. (Nem gondolom egyébként, hogy elmebeteg, csak furcsa érdekesség, hogy a külleméről rögtön ez ugrott be.)

    VálaszTörlés
  17. :D ezen most azért röhögök, ha nem baj

    VálaszTörlés
  18. Röhöghetsz, de akkor is ez az igazság. Ha meglátom, mindig ez ugrik be róla. Tényleg nem tehetek róla, semmi rosszindulat nincs benne.

    VálaszTörlés
  19. Tök hasonlít pl. Virginia Woolf-ra és lám, ő se volt normális.

    VálaszTörlés