2013. január 28., hétfő

Tuti tipp utcai ismerkedéshez (télvíz idején)

Azért történt a múlt héten egy vicces dolog is: egy idegennel majdnem egymás nyakába ugrottunk, az utolsó pillanatban derült ki, hogy valójában nem is ismerjük egymást. Az történt, hogy annyira hideg volt (de gondolom ezzel nem mondok újat), hogy az emberek bebugyolálkozva jártak, mit jártak, rohantak! az utcán. Ennek a fickónak konkrétan csak a két szeme látszott ki, de ismerősnek tűnt, és gondolom én is neki, már amennyire a kapucni alól látszódtam.. Mert ő elkezdett integetni, szóval én is így tettem. Már volt egy tippem is, ki lehetett... de amikor lehámoztuk magunkról a sapkát-sálat, és ott álltunk egymástól egy méterre, mosolyogva és integetve, bizony, mindketten jól meglepődtünk. Ő a feje búbjáig piros lett, én pedig nagyon talpraesetten egy világnyelven (magyarul) tettem fel azt a költői kérdést, hogy ugye mi nem ismerjük egymást?

Illusztráció


Más: ma voltam azon a híres terheléses teszten. Összesen négyszer vettek vért a 0., a 30., a 60. és a 120. percben. Az elején megkérdeztem, hogy tehetek-e a löttybe citromot (direkt vittem egyet), erre ők megkérdezték, hogy miért, citromos ízesítéssel szeretném? Mert akkor azt adnak.

13 megjegyzés:

  1. A találkozós sztori filmbeillő és nagyon vicces!:)
    A rajz a tiéd? Nagyon jó!

    VálaszTörlés
  2. Ugye?? :)) hehe
    Igen, én rajzoltam!

    VálaszTörlés
  3. Es meg rajzolni is tudsz?! :-)
    huu meg 30 perces is, wow. Jol kilyuggattak.

    VálaszTörlés
  4. Az meg, hogy magyarul szóltál hozzá... Hihi!:)

    VálaszTörlés
  5. De ügyesen rajzolsz Tamko! :) Édes történet, ahogy az IR terhelés... mikorra ígérték az eredményét?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tutkó a rajz! Tetszik:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, csajok!

    Már megkaptam az eredményeket (a számokat), a doki elvileg a héten ír vagy hív, hogy mi van. (gondolom ő ma kapta kézhez a leletet)

    VálaszTörlés
  8. Kedves történet, és a rajz is tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Gondolom nem szandekozod kiirni, hogy ravessuk magunkat :-) Mondjuk megertem. De miert ne lenne jo az eredmeny?

    VálaszTörlés
  10. Eszter, mindig fején találod a szöget :)) Szerintem az egyik érték nem jó, mert meg van csillagozva és nem is esik a referenciatartományba. persze lehet, h a többivel értelmezve és az összefüggéseket nézve nincs semmi gond, ezér nem akartam leírni. De amint meg lesz az endokrinológusi vélemény, megírok mindent, aztán meg lehet szakérteni! :)

    De előljáróban: tegnap este azokat az anyagokat tanulmányoztam, amit még nyáron küldtél át (különös tekintettel az étrendre). De én fejbe is lövöm magam, ha így, szénhidrátokat számolgatva kellene leélnem a további életemet, ez rettenetes! Az ember nem sütikézhet csak úgy bármikor?? Reggeli minden nap hétkor?? Korpás keksz? Ezt az egészet kibírja valaki is két hétnél tovább?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ket honap alatt belejon az ember :-) Ha nem kell fogynod, akkor nem kell annyira szamolni. Korpas kekszet mar regen nem eszek, megundorodtam tole. Vannak lemondasok az biztos. Jossz februarban? Majd irj.

      Törlés
  11. Tamkó, jó a sztorid! Még jó, hogy idejében rájöttetek, hoyg tulajdonképpen nem is ismeritek egymást! :) A rajz lenyűgöző! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés