2020. október 26., hétfő

Ütemterv

Miután túlestem ezen az altatásos beavatkozáson, voltam a háziorvosomnál influenzaoltásért. Ő felírt D-vitamint is, a március óta tartó fáradságom miatt – meg is ittam, párhuzamosan a vassal, amit vashiány miatt szedek néha, és amihez a felszívódás miatt C-vitamin is jár. Amikor ezt abbahagyom (havonta csak pár napig szedem) majd elkezdem a magnéziumot, amit viszont a patikus javasolt a fáradtságra. Ma volt a rendes heti reumainjekcióm napja is, és ideje lenne egy új mammográfiát csináltatni. Nőgyógyászati rákszűrésen pont a karantén előtti napon voltam, pár hete mentem el az eredményért. Szemészhez novemberre van időpontom. Kellene egy bőrgyógyászt is találni (éves csekkolás), plusz új időpontot kérni a fogorvostól, akihez a karantén első hetén kellett volna mennem. Mihez kezdenék én a nyugati orvoslás nélkül?!

4 megjegyzés:

  1. Kb ugyanezeket a köröket futottam végig - altatásos meg reumabulik nélkül. És lennének még ötleteim!

    VálaszTörlés
  2. Hasonló körök, plusz 1-2 gyógytorna :) de hát muszáj a fontos dolgokat letudni, mielőtt megint dekkolunk itthon pár hónapot, nem? (ne legyen igazam amúgy...)

    VálaszTörlés
  3. Martine, hát mert annyi időnk van, ugye?? (ja, nem!) :))

    Lujza, ne legyen igazad!

    VálaszTörlés
  4. D vitamint és vasat nem szabad együtt bevenni, ezt mondták?
    Amúgy szintén zenész, de engem a szemész elküldött allergiavizsgálatra mert nem lehet tudni hogy mitől könnyezek megállás nélkül (pont amióta dolgozom), de semmire sem vagyok allergiás. Viszont 30 ezer Ft volt.
    Influenzaoltást még nem kaptam mert nálunk hiány van.
    Gasztroenteorológushoz is kellene mennem de ahhoz szabit kellene kivenni (nincs este vagy reggel). Terheléses cukorra is kellene mennem de nem merek. És tüdőszűrőt direkt nem is terveztem az idénre.
    És akkor még az autót is kellene szervízbe vinni, ő se lesz fiatalabb és az is egy nap...

    VálaszTörlés