2016. október 11., kedd

Előadás

Bonikám így énekel, olyan éééééédes. Ha valaki nem ismeri (ismerné föl) a dalt, erről van szó. Eddig is szerette, de most az oviban csináltak hozzá kartonból egérkét, amit lefestettek zöldre, és azzal bábozik közben. Elmondhatatlanul cuki. Érdekes, hogy milyen mély nyomokat hagy benne minden, amit az oviban csinálnak: napokig képes róla beszélni, emlegeti, kérdezget (mostanában főleg azt, hogy hol lakik az ovónéni; meg van róla szerintem győződve, hogy a csoportteremben). Mindez azért szokatlan, mert a bölcsiről meg soha egy szót sem szólt.

7 megjegyzés:

  1. Arrafele mit csinálnak a bölcsiben? Mert itthon ott még nem nagyon vannak foglalkozások, azok majd csak az oviban lesznek. Nekünk iszonyú nagy szerencsénk van, mert olyan csoportban van a lányom, ahol mindenki 2,5 év körül van és már mindenféléket csinálnak pl ma festettek, de szoktak ragasztgatni is.

    VálaszTörlés
  2. Olyasmik voltak, hogy mesehallgatas, bábozás, rajz, festes, matricaragasztas, kézlenyomat, torna, hirtelen ennyi jut eszembe. Delutanonkent gyakran kint voltak, kismotoroztak vagy haromkerekuztek, labdaztak. De az ovi teljese mas, itt ültetés van, meg nagyszünet, meg husz perces órák ... es megis jobban tetszik neki.

    VálaszTörlés
  3. :))))))))))) ez olyan szupercuki, hogy már negyedjére hallgatom :)))))

    VálaszTörlés
  4. szia, én is meghallgattam kétszer, hát tündéri, komolyan
    :-)

    VálaszTörlés
  5. Koszonom :))) en is szoktam hallgatni estenkent, amikor mar elaludt :)

    VálaszTörlés