2019. január 14., hétfő

Januári hétvégék délelőttjei: pillanatkép

Számos barátnőm és/vagy kollégamőn találta meg élete pasiját így 40 felett, költöztek össze gyerekestül és vállaltak hirtelen akár új (közös) gyereket. Arra gondoltam, hogy ez nekem már nem menne. Én egyszerűen már nem tudnék a hét minden napján 0–24 órában JÓFEJ, VICCES, IZGALMAS, KIPIHENT és főleg: SZEXI lenni!


És akkor még a publikus pisilésről nem is beszéltem!

12 megjegyzés:

  1. Szexi? Szerintem sose voltam szexi.

    VálaszTörlés
  2. Hogy mi mennnyire hasonlítunk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-))) Nekem is voltak fogas ügyeim... az sem volt túl szexi, szerencsére egy ideje már ismertük egymást Z-vel ;-)

      Törlés
  3. Én is ismerek ilyet (pl. a testvérem is). Elmondom mi a titok (szerintem). Ezek a nők 30 alatt szültek. 30 évesen az ember még regenerálódik. 40 évesen már nem vagy kevésbé.
    Regenerálódik és 37-38 éves korára a gyerekei már nagyok (nagyobbacskák) és van agyi kapacitása másra gondolni mint a gyerekekre.
    Én 38 évesen még egész jó nő voltam. Most 44 évesen mint egy vén csoroszlya olyan vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pl sose voltam jó no6, így a 2 gyerek se rontott sokat. Jó, hát fogyni volna miből, de speciel annak minden grammja őelőttük jött fel.

      Törlés
    2. Hát most feladtad a labdát Zsuzsa. Egyrészt biztos hogy nem nézel ki rosszul még ha szeretnél is sokkal jobban kinézni (ki nem?)
      Másrészt meg, most keserítselek el? 44 évesen úgy fogod gondolni hogy 37 évesen még baromi jó nő voltál.
      Én is csak most érzem magam jónak akkor. Látom a fotókat. 30 óta egy zuhanórepülés (amúgy 30-nál korábban szarul néztem ki szintén túlsúly miatt - de persze nem annyira mint most)

      Törlés
    3. Én most 37 vagyok, és kb mint Kasszás Erzsi a béna reklámban. A gyerekek előtti években híztam 23 kilót, velük semmit. Utoljára 26 évesen néztem ki valahogy. Szóval ők nem roncsoltak. Csak én magam.

      Törlés
    4. Sose késő, Zsuzsa! Én is ezzel bíztatom magam :)

      Törlés
    5. Nem is. 40re csúcson leszek. A pici még csak 15 hetes, szóval eleve nem én vagyok most a fontos

      Törlés
  4. Ella: ez egy lehetséges magyarázat! :)) és igen, az agyi kapacitás... amikor az az első kérdésem a férjemhez a nap végén, hogy megette-e Boni az ebédet...

    De van egy ismerős lány (velem egyidős), két Bonikorú kisgyerekkel költözik össze az új pasijáboz...!! Vagy a húgom: alig ismerték még egymást, már jött a gyerek! (39)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A húgod esete tök más, az nem olyan újrakezdés (legalábbis neki) a pasik meg sok esetben könnyebben veszik a gyerekvállalást mert nem kerül veszélybe (süllyesztőbe) a karrierjük és nem ők fogják az éjszakák zömét ébren tölteni.

      Én sem tudnám elképzelni hogy a gyerekemmel együtt összeköltözzek valakivel, de én még a nincs másra agykapacitásom fázisban vagyok, jócskán.

      Törlés
    2. Hú, egyetértek. Hogy van valakinek ereje kicsi gyerek mellett flörtölni és stb.? Házból alig járok ki és a férjemmel is szinte csak viberen tudok kommunikálni:-)

      Törlés