2017. május 17., szerda

Rövid szoknya 40 fölött



Ajjajajjjjj...!

40 megjegyzés:

  1. el nem tudom képzelni, hogy ilyen ráncos lábad lenne - de amúgy meg ha valaki jó érzi magát rövidben, akkor miért ne? (oké, látom, te nem érzed jól magad :( )) elég szar lenne, ha csak a szép emberek járhatnának az utcán... meg aztán ki számít szépnek?

    VálaszTörlés
  2. Azt hittem csak nekem lett fura a térdem.Valahogy olyan ráncos lett és esküszöm csálé.De a legrosszabb,hogy olyan barnás lett a színe.:(

    VálaszTörlés
  3. van már olyan, hogy térdplasztika! Állítólag Demi Moore-nak is volt :))) Meg emlékszem valamelyik Agatha Christie filmből onnan bukott le a gyilkos, hogy Poirot meglátta a térdét és azonnal tudta, hogy nem lehet annyi idős a lány, mint aminek mondja magát. Szóval fontos a térdránc :)

    És tutibiztos úgysem ilyen ráncos a térded, meg ha élőben nincs odairányítva egy kiméretű piros hulahoppkarika, esélyes, hogy nem is veszik észre ;)

    VálaszTörlés
  4. Ó ha csak ezen múlna:) HA ilyen szép vékony vagy vedd fel nyugodtan:))

    VálaszTörlés
  5. Ez melyik Agatha Christie???? :)) Sürgősen tudni szeretném! Hát ez a Poirot...! Hiába smink, csíkos felső, fehér tornacipő, a végén MINDEN kiderül, csak rá kell nézni a térdemre :)

    És neeeem, sajna nekem még a vékonyság sem áll jól :(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Macska a galambok között :)
      Igen, Poirot.

      Törlés
    2. kösziiiiii! És sebhely vagy életkor? (nem merem elolvasni az összefoglalót, nehogy kiderüljön ki a gyilkos :))

      Törlés
    3. Ráncosabb volt a térde mint egy17 évesnek kellett volna.
      De án úgy emlékszem mintha mi olvasók tudtuk volna hogy mi a szitu csak Poirot jött rá ezzel a trükkel. Régen olvastam.

      Törlés
    4. El fogom olvasni! Tök életszerű :)

      Törlés
    5. Bonyolult a cselekmény, a terdranc nincs közvetlen összefüggésben a buntenyekkel.

      Törlés
    6. Ez a thread... most úgy röhögök... :D

      Törlés
    7. :-))

      BV: akkor így érthető, mert olyan nincs, h az olvasó többet tudjon a bűntény kapcsán, mint Poirot! :))

      Törlés
    8. jó, de a valamelyik bűntény megoldásához fontos volt, én úgy emlékszem. És igen, azt hiszem, a galambosban volt :)

      Törlés
  6. nekem is remlik vmi agatha christie de mintha nem ranc lett volna, hanem egy sebhely. ha van egy rancos is, akkor azt en is szeretnem olvasni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet, hogy valamelyik filmfeldolgozásban volt akkor? Vagy behaluztam? most olvashatom újra az összeset :D

      Törlés
  7. Engem a térdem állapotánál sokkal jobban zavarnak a visszerek. A bal lábam teljesen lila. És én még 10 éve (akkor se voltam már huszonöt ugye) is mondtam olyat visszeres lábú nőre hogy hogy vehet fel az ilyen szoknyát, hát nincs tükre?
    Meg aztán már jön az a korszak hogy nyitottabb ujjatlan pólót sem szabadna felvenni.
    Nem tudom mi a jó megoldás, mert én is hányok magamtól ha a tükörbe nézek, mégis nincs kedvem elkezdeni leplekben és zsákokban járni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megoldás a kompressziós harisnya és a visszér torna:) Én is visszérben plusz még nyirokkeringési zavarokban szenvedek, így ráncaim nincsenek. Van viszont kompressziós harisnyám, amit nyáron is hordani kell különben elefántlábam lesz. Télen, tavasszal nem volt gond, nagyon szuper volt. Most a melegben viszont nem olyan kellemes már, pedig most kell igazán hordani. Állítólag ebben kellene még úszni is, hát nem tudom....

      Törlés
    2. Igen én i hordtam terhesség alatt meg utána is az első nyáron dehát egyrészt kényelmetlen, másrészt randa. Arra aztán tuti nadrágot veszek.
      A visszér torna szerintem is jó pl. a dagadást kicsit enyhíti de a lábam lila színe nem változott meg.

      Törlés
  8. Énis hordtam ilyen harisnyát a terhesség alatt, isteni melegen tartott :))) nem is tudom, hogyan lehetne ezt nyáron hordani?

    Én egyébként nem gondolkodom olyan sarkosan, mint ti (miniszoknya vs. zsák, illetve szép vs. ronda emberek). A jelszavam az arany középút! :-DD Az tény, hogy 40 fölött jobban meg kell válogatni, mit vesz föl az ember, és én is amondó vagyok, hogy a zöld spagettipántos selyem miniruhámat ideje lenne valakinek odaajándékozni :((( valahogy a jó stílust kellene a minőségi ruhákkal párosítani, színben passzintani, időjárást, alkalmat stb. figyelembe venni... ááá, macerás. Ez már nem olyan, mint amikor az ember huszonévesen magára kapta a legelső pólót és rövidgatyát, és tök jól nézett ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, én 40 vagyok, és simán hordok rövidnadrágot és rövid szoknyát, és egyáltaln nem érzem úgy, hogy szarul néznék ki benne. :) És tokok rá, hogy hány évesen mit illene hordani. :))

      Törlés
    2. Nyilván nem kell mindenkinek megfelelni, de azért a jóízlést olyan sokan figyelmen kívül hagyják. 40 évesen szerintem a rövidnadrág nagyon gáz. Lehet te nem érzed, de mindenki más a környezetedben igen.
      Mondjuk manapság mindenki tojik a másik véleményére. :D

      Törlés
    3. Hát akkor ne nézegessen. :) Amúgy 30-nak szoktak nézni, de ha 40-nek néznének, akkor is hordanék, a fene se fog megfőni mások kedvéért. :) Ennyi erővel, aki kövér az se hordjon, meg akinek nincs lába az sem, mert az már milyen. :)

      Törlés
    4. Nem hinném hogy térdig érő szoknyában megsülnél nyáron.
      Tamkoval értek egyet. X életkor után célszerű megválogatni hogy mit viselsz. Lehet ez az x életkor még nem jött el neked. :)
      Csak tényleg bármilyen életkorban az ízlés nagyon fontos! Egy kövér ember is nagyon szép tud lenni ha nem minit hord. Lehet ápolt és csinos, csak érezze a korlátait.

      Törlés
    5. A térdig érő nekem nagyon rosszul áll pl. Egyelőre sokkal jobban áll a rövid. Alacsony vagyok, és nagyon összenyomnak az ilyen cuccok. Azért van szemem, és nézek tükörbe, látom, hogy mi mehet, és mi nem. :) Ez az egyik, a másik meg, hogy nekem pl. a bokámon van pár hajszálér elpattanva (nem viszér, inkább csak hajszálér), ha erre alapoznék, akkor csak hosszú nadrágban járhatnék. :) Szóval szerintem van egy bizonyos határ, hogy az ember mennyire vegye figyelembe mások kényes ízlését. Pl. hordhat-e egy 70+ éves rövidujjút, ha már a kezén lévő bőr is meg van ereszkedve? Vagy ő már csak hosszú ujjút felsőt vehet fel? De én múlktor láttam pl. 50+ os nőt is rövid szoknyában és nagyon jól állt neki. Meg 20 évest is, akin borzalmasan állt. Szóval szerintem nem a kor szabja meg, hogy ki mit vehet fel. Inkább az alkat. De ez is csak bizonyos korlátok között, lásd, amiket írtam. Engem sokkal jobban zavar a meztelen felsőtesttel közlekedő férfiak hada nyáron, mint az, hogy valakinek ráncosabb a térde és szoknyában van. :)

      Törlés
    6. Kedves Névtelen,
      40 éves vagyok, és rövid nadrágban járok nyáron. És megnézik a lábamat, sőt volt már hogy odajöttek szemrevételezni hogy harisnya van rajtam? Merthogy hosszú, vékony, csoki barna tükörsima. Kb.jobban nézek ki mint a húszévesek, de ez igaz fürdőruhában is. Narancsbőr sehol, feszes a bőröm. Nem fogom rejtegetni magam!
      Látni hogy minden nap sportolok és nem zabálok össze vissza. Úgy, hogy nekem nulla segítségem van, se szitter se takinéni se nagyszülő elérhető közelségben.


      Törlés
    7. Nem értem hogy jön ide hogy nincs bébiszittered? :o
      A poszt arról szól hogyha változik a testünk + telnek az évek akkor igenis önkritikát kell tartanunk. Nem kell azért zsákba bújni.
      Biztos millióan írigyelnek most téged hogy se takinéni se nagymama és milyen jó nő vagy. :)
      Egyébként szerintem mindenki ismer olyan embert akit többet hisz mint amennyi valójában. :p

      Törlés
  9. írd át: 40 fok felett miniszoknya? akkor ez a minimum :)))

    VálaszTörlés
  10. haha, még jó! Pasikank is!! :))

    VálaszTörlés
  11. Visszér,20 kiló súlyfelesleg, plöttyedt kar, összedörzsölődő combok....és még 40-en innen...hm..még valaki? :)

    VálaszTörlés
  12. ide akartam jönni okoskodni, meg mondani, hogy csinálj amit akarsz, és vedd fel ami jól esik, elméletben ezt is gondolom, de gyakorlatilag meg nem tudom.
    én 26 vagyok, és iszonyú narancsbőrös (szerintem) ami ráadásul eléggé látszik is, mert nagyon fehér a bőröm, szóval kb életemben nem volt igazán rövid szoknyám. aztán tavaly vettem egy kb combközépig érő sortot és hirtelen mindenki azt mondta, mennyire jó. szóval nem tudom, lehet hogy nem kell mindent eltakarni ami nem tökéletes?
    meg még azt is el kell mesélnem, hogy az anyukám most 53, vékony, de nem kisportolt, és simán szokott járni ujjatlanban még tanítani is, és egyáltalán nem ízléstelen, szerintem az egész attól függ mivel veszed fel, hogyan viseled stb. (és úgy is mindig lesz egy 60 éves pánt nélküli topban, aki majd eltereli a figyelmet :)

    VálaszTörlés
  13. Kedves Névtelen, a mondanivalóm lényegét nem sikerült értelmezned. Az, hogy szerinted gáz egy 40 éves nőn egy rövidnadrág, meg a környezete szerint is, az a Te véleményed. Szerintem meg csak savanyú a szőlő. Ha valaki meglát egy jó alakú feszes sportos 40 éves nőt annak nem az jut eszébe, hogy de gáz, hanem hogy de jól néz ki. Egy 20 éves is lehet gáz rövid nadrágban, nem korfüggő.
    Ha kövér lennék, löttyedt vagy narancsos nyilván én is jobban takarnám magam. És írogatnék név nélkül hogy X év felett már takarjátok el magatokat
    :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lovely névvel persze stílusosabb írni, ugyanúgy arctalan profillal. :D
      Nem vitázom veled. Felesleges. Nekem nem ér ennyit. :P

      Törlés
    2. Névtelen: a 40 évesek nagyon különbözőek. Azt kimondani hogy x éven túl ezt vagy azt nem szabad, nem túl következetes dolog. Mit csináljanak a már nagyon idősek akik szeretnék a hátralévő idejüket pl. tengerparton tölteni? Öltözzenek fel tokától bokáig?

      Törlés
    3. Én egy sort nem írtam arról hogy tokától bokáig öltözzenek fel. Ez már ferdítés. Továbbra is gondolom hogy x életkor után meg kell válogatni mit húzol fel. Való igaz, hogy ha 20 éves vagy és nem bombanő, akkor is. Soha nem bíztatnék senkit arra hogy takargassa magát. Csak legyen ízléses!
      Jaj hogy itt mindent ki lehet forgatni. :/
      Strandon szerintem alapvető hogy mindenki fürdőruhában van. A munkahelyen nekem mondjuk fura lenne ha a 25 éves is meg a 45 éves is hasonló miniben lenne. Akinek van ízlése az 25 évesen se húz minit ha nem olyan az alakja. Más fazonú szoknyát felhúzva épp olyan szép éa csinos tud lenni.

      Törlés
    4. Névtelen: Természetesen ha olyat írok amivel nem értesz egyet akkor ferdítés, kiforgatás. Igazad van, ferdítek és kiforgatok. Te sosem. Nem kellene foglalkozni azzal hogy ki mit vesz fel. Megjegyzem strandon sokkal kevesebbet tartózkodunk mint az utcán, munkahelyen. Te viszont kategorikusan kijelentetted hogy 40 fölött nem lehet ebbe meg abba járni. Nálad minden 40 fölötti egyforma ezek szerint pedig nem. Erre próbáltam célozni de ismét meggyőztem magam arról hogy ne szóljak hozzá semmihez. És persze abba jársz amiben akarsz. Ahogy mások is.

      Törlés
  14. És mondjuk a hosszú haj 40 felett "gáz"?
    A lófarok 40 felett mehet?
    Vagy farmernadrág Converse cipővel sem ízléses 40 felett?
    A push up melltartó?
    Köldökpiercing, esetleg fogékszer?
    Csőtop, ha jól áll?

    VálaszTörlés
  15. Lányok, légyszi, hagyjátok abba ezt a színvonaltalan vitát. Köszi.

    VálaszTörlés