2016. április 30., szombat

Mennyi holmi kell egy embernek hét napra?

Egy aszkéta férfiember pl. ennyivel is beéri:


Egy fázós fehérnép viszont már több csomagot igényel:


Brit tudósok szerint egy 2,5 éves gyerek egy hétre való cucca testtömegének többszörösét is kiteheti:


Nem is megyek én már sehova pár napra, nem éri meg. Egy hét a minimum! Viszont asszem vérprofik lettünk listaírásban-pakolásban-csomagolásban-rendrakásban, soha, semmit nem felejtünk otthon! Mondjuk nincs is mit: mindent elhozunk.

15 megjegyzés:

  1. Aaa, nem, ez meg a masik: egyetlen hetre nem utazom én annyit! :)) majd nyaron, egy hónapra megyunk. Szerintem ugyanannyi cuccal, mint most...

    Z. hugahoz utaztunk el, az Alpok mellé. :))

    VálaszTörlés
  2. Jajj de szuperjok ezek a rajzok. Meg a szöveg is. Es igen ez borzasztó hogy mar egy nőnek magában is mennyi cucc kell. Volt olyan 1 hetes üzleti utam hogy mindenki mas ferfi volt es csak miattam kellett a csomagkiado szalagnal állni ok meg egy kisboronddel utaztak körbe Európát.
    Mi csak par órára szoktunk elmenni valahova a gyerekkel de mar ahhoz is kisborond kell a tobb váltás ruha az előkészített ételek miatt. En egyaltalan nem vagyok nyaralni menni ugy 10 eves koráig...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogynem, majd vàgysz. Szerintem annyira nem tragikus, ahogy nőnek, egyre több az elhagyható elem: elég hamar nem kell màr pelenka, se tàpszer, se baromi sok ruha, se bili...egyre könnyebb az egész.

      Törlés
  3. :D Hát imádnivaló:) (pinkm.)

    VálaszTörlés
  4. Mi múltkor utasbiztosítást felejtettünk el kötni a gyereknek. Nekunk van ugye a bankkártyánkhoz.
    Most a lazcsillapitot hagytuk otthon viszont lázmérőt hoztunk. De volt olyan is hogy lazcsillapitot hoztunk lázmérőt nem :-D

    VálaszTörlés
  5. Fella, pinkman, koszi :))

    Fella, a vonaton (a mh-ig) ugyanez a helyzet. Pasik egyetlen laptoppal, nok a kézitaskan felul minimum egy zacskoval :))

    Egyebkent nalunk a nyaralas egyre konnyebb, foleg miota jár. Addig remes volt :-D az elso nyaron Badacsonyban toltottunk volna egy hosszu hetveget, szornyu volt, a jatszoterre tudtunk csak kimenni, a babakocsival meg setalni sem tudtunk. Ugyhogy elobb hazamentunk :)))

    Lovely, szivesen odaadom a listankat, azon minden rajta van! Kulon taskank van az orvossagoknak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld a gyógyszerekbőlis egyre kevesebb kell majd:) Mi volt,hogy a gyógyszerekért fordultunk vissza, külön kis hűtőtáskájuk van, de olyan is, hogy a TAJ kártyákat 8 a gyerekekét ) hagytuk otthon vagy a fürdőlepedőket amikor a Balatonra mentünk:) És még annyit, hogy apuka azt a kicsi táskáját mindig utolsónak kapkodja össze!

      Törlés
  6. Szerintem is nagyon humoros és pontos megfigyelés és ugyanolyan szellemű rajzok!
    A cuccok mennyisége a gyerek növekedésének arányában csökken! A nőké kb. változatlan...

    VálaszTörlés
  7. Én kérem azt a listát, még kezdő játékos vagyok. Ráadásul én vagyok az a nő, akinek a csomagja általában ugyanakkora mint a férfié. (á, erre se lesz szükségem, meg erre se. Ott meg: basszus el kellett volna hozni.)

    VálaszTörlés
  8. Ird meg az emailedet, elkuldom :))

    VálaszTörlés
  9. A Balatonra a deli partra jobb menni sztem, az babakocsi- es gyerekbarátabb. (Elfogult vagyok nyilván.)

    VálaszTörlés
  10. Abszolut!! Az egesz eszaki part egy nagy csalodas volt, mindenhol tomeg, aaaaa.... Odafele megalltunk balatonfoldvaron az unokatesomeknal, szeles utcak, rendezett strand stb., nagyon bantuk, h tovabbmentunk!

    A deli part az uj eszaki part!!

    VálaszTörlés
  11. Az évek meg a rutin! :)
    Mostanra eljutottam oda, hogy 2 gyereknek, 2 felnőttnek belefér 1 heti cucca egy közepes bőröndbe, egy Trunkiba (ezt mindenképp ajánlom mindenkinek, eszméletlen praktikus) és 2 válltáskába. Viszont az ember vagy keveset pakol vagy gyorsan. Ezt a pakkot összehozni beletelik 1,5-2 órába, hazafelé úton is.

    VálaszTörlés