2015. december 10., csütörtök

Lakásunk ékessége

Nem egy, nem kettő, nem három, hanem... röpke nyolc hónap kellett hozzá, hogy büszkén kijelenthessem: kész van! Fel lett fúrva a falra...

a fogas!

Hurrá! Ezentúl nem kell sem nekünk, sem a vendégeknek széktámlákra tornyozni a kabátot-sapkát-sálat, elinduláskor onnan nehézkesen előbányászni, a közben leesett ruhadarabokat újra felpakolni. Vége a táskák szekrényekbe dugdosásának, hogy Boni ne kotorásszon bennük.

Ha ilyen jól haladunk, érzem én, hogy talán egyszer még karnisunk és függönyünk is lesz...!

22 megjegyzés:

  1. Ezek után muszáj Titeket meglátogatnom! :D

    VálaszTörlés
  2. Martine, igaz!! A felesleges likakat jól eltűntettük! Időnk volt rá... :)

    Vera, mindenképp! :-) Gondolom felkeltette az érdeklődésedet ez a gyönyörű, egyedülálló, szenzációs fogas! (ki is próbálhatod majd!)

    VálaszTörlés
  3. Hú én a régi lakásunkban úgy laktunk 5 évig hogy nem voltak felszerelve a lámpák. Villanykörték lógtak. És a képek sem a falra. Mi már megszoktuk, de mikor el akartam adni. Jöttek az érdeklődők és mindenki ócsárolta, hogy milyen rosszul néz ki a lakás. Nehezen is tudtam eladni.

    VálaszTörlés
  4. 5 évig?!? Akkor te jól tudod, mekkora boldogság egy fogas! :) (meg karnis, meg lámpa, meg akasztók, meg polcok..)

    VálaszTörlés
  5. Én màr két éve megvettem a szuper kulcstartót vagy hogy hívjàk, de szerintem soha senki nem fúrja majd fel:( irigyellek

    VálaszTörlés
  6. Molly, olyanunk nekunk is van, es a karnis meg a lampak mulva ő jön :)

    Kellene egy barkácsoló ferj... Vagy szomszed, vagy valaki..

    VálaszTörlés
  7. Egy férfi mindent megcsinál otthon, felesleges félévente emlékeztetni rá ;-)

    VálaszTörlés
  8. ja tényleg! A nőnek meg a konyhában a helye!

    VálaszTörlés
  9. Ha most ló lennék nyerítenék DD, bizony, bonyolult egy művelet, én már megtanultam fúrni, úgyhogy nem várok a férjemre míg kedve támad, persze van amit én sem tudok megcsinálni, neki meg NINCS ideje

    VálaszTörlés
  10. :-)) Sajnos ezt nem tudtuk házilag megoldani, mert valami spéci fúró kellett. Úgyhogy a probléma nálunk ott merült fel, hogy kit bízzunk meg az üggyel, ki telefonálgasson és hajkurásszon föl embereket hozzá. Végülis az történt, hogy én találtam a fúróembert és Z. intézi az adminisztrációt - csak jöjjön vissza jövő kedden és fúrja be az összes lukat!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, az más, azt hittem férjnek lett kiadva a feladat. Nálunk mindenféle spéci izé van, meg tud mindent csinálni ha akarna

      Törlés
  11. Gratulálok! Szuper érzés! :) Az én férjem meg van róla győződve, hogy nincs tehetsége az ilyen házi barkácsoláshoz. Úgyhogy általában én is nézegetem egy darabig, aztán mikor nagyon megunom, hívok egy szakit.

    VálaszTörlés
  12. Most komolyan mondom, NAGYON irigyellek! Mi alig 9 ÉVE lakunk a házban, és nincs fogasunk. De lesz, ezt szentül megígérte a férjem. És karnis és függöny sincs a dolgozóban, mert oda bármilyet nem lehet tenni, csak olyat, amit majd ő vesz, mert az az ő szobája. Semmi gond. Csak épp az a szoba néz az utcára, és az utca a szobaablaktól mintegy 3 méterre található. Igaz, van egy árok az utca és a kerítés között, de az sokkal kevésbé befolyásolja a házba való betekintést, mint mondjuk egy függöny. Mindegy, napközbe úgyse vagyunk itthon, nincs mit nézni, este meg lehúzzuk a redőnyt :D!

    Szóval, igenis nagy boldogság lehet az a fogas...

    VálaszTörlés
  13. 9 hónapot vártam a polcra. Nálunk is keletkezett 5-6 felesleges lyuk a falban.

    VálaszTörlés
  14. Aki Magyarországon él!

    tarkabarkacs.hu

    Én őt szoktam kihívni. Pontos, egy óra alatt megcsinál csomó mindent az óradíjért (4500). Karnist fúr, lámpát szerel, fest, javít stb.

    A neten találtam, nekem senkim, nem azért ajánlom, hanem mert nekem sincs senkim, akit ilyenekkel lehetne ugrasztani.

    VálaszTörlés
  15. Andi, 9 év... én fölkapartam volna a kezemmel, vagy celluxxal fölragasztom, bármi.. ÍGY NEM LEHET ÉLNI!! :))

    (de, persze, hogy lehet)

    Bezzeg, ez még nekem is jól fog jönni, köszi! Imádom a honlapját, nagyon cukiiiii :) Az a fotó :)))

    VálaszTörlés
  16. tudok olyat, ahol a férfinek a konyhában a helye, a többit meg én :)

    VálaszTörlés
  17. Ezek fényében én már hálás vagyok, hogy csak 2 hónapot kellett várni a lámpák felszerelésére. Sőt, még egy konyhai eszköztartót is sikerült felfúrni(hogy vigyorogtam, mikor kész lett). Bár a függöny még mindig a fűtőcsöveken lóg, és az 5 db akasztós fogas is kevésnek bizonyul, mert még mindig széktámlákon tároljuk a kabátokat. (Elég abszurd érzés, hogy a pasinak több kabátja van, mint neked).

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés