2015. december 21., hétfő

Hogy mik vannak!



Playmobil JÁSZOL!

8 megjegyzés:

  1. Ó, minden van! és még annál is sokkal több minden! elképzelni sem lehet mindet - de ez legalább cuki. A hullabarbiek meg a vámpírbarbiek viszont undorítóak - de az is van :(

    VálaszTörlés
  2. Star Wars lego-s adventi naptár - rénszarvasagancsos R2D2-val

    VálaszTörlés
  3. Martine, Annamaria :-))) ebben az a jo, h a Playmobilnak nem kell jogdijat fizetnie senkinek!

    Amugy tenyleg tok cuki es illeszkedik a tobbi playmobil jatekhoz, tehat pl. a kisjezust siman be lehet tenni a repulobe es a tavolsagi buszba - jozsefet es mariat nem, mert nem hajlik a derekuk :)

    VálaszTörlés
  4. Mi ennek a "nagygyerek" változatát vettük és szétszórtam a darabokat a 2 adventi naptárba. 24-re marad a kisjézus meg a szülők. Élvezik gyűjtögetni, már fényfüzérből csillagokat is ragasztottunk fölé.
    ez az: http://www.playmobil.de/grosse-weihnachtskrippe/5588.html szerencsére sivatagi homokot nem adtak hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oooo, nagyon tuti!! :) hat igen, a homok... :))

      Csak a jegyzokonyv kedveert jegyzem meg h ezt a fenti jaszolt nem mi vettuk Boninak! (Kapta) Mi kis poganyt nevelunk :))))

      Törlés
    2. Vallásosnak mi sem mondanám magunkat, a férjem pl orthodox ateista, én inkább a karmában gondolkozom. Viszont tökre megörültem, hogy a karácsonyi kirakó/LEGO/Playmobil témakörben nem csak télapó meg Rudolf volt, hanem ez is. Bevallom azóta utána kell nézni mi a sztori, hogy kerültek a jászolba pl (én azt mondtam menekültek, de a férj kijavított, hogy népszámlálásra mentek), úgyhogy ez is egy újabb tanulási fázis nekünk is. :) Ezt egyébként imádom a gyerekezésben.

      Törlés