2015. november 3., kedd

Munkamegosztás

Hétvégén a férjemmel ketten vigyázunk általában Bonira. Hétfőn-kedden én vagyok vele egyedül. Szerdán-csütörtökön mindenki dolgozik, Bonit is beleértve, aki egész nap bölcsiben van. Na de a péntek! A péntek a kedvenc napom. Z. nem dolgozik, Boni fél napos, én pedig legtöbbször itthonról dolgozom.



Ami azt jelenti, hogy legyen bármilyen hisztis napja Boninak: ne akarjon fölöltözni, rúgkapáljon pelenkázáskor, indiánüvöltéssel rohangásszon fel-alá a lakásban, dobálja szét a játékait, kenje a hajába az ételt, öntse a földre a vizet, pakolja ki a szekrényeket... én egyszerűen csak hátradőlök és elégedetten veszem tudomásul, hogy ez nem az én problémám!

6 megjegyzés:

  1. Basszuskulcs, de jól csinálod!!! ;)

    VálaszTörlés
  2. :) most megcsinálom a beosztást:D

    VálaszTörlés
  3. :)) egy jo kis excel-tablazat csodakra kepes!

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon kegyetlen! :) Boni mit szól ehhez? Ha a közelben vagy, nem követeli, hogy te abajgasd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is volt már ilyen dolgozás, férjem szabin és én dolgoztam, a kicsinek fel sem tűnt, mert nálunk két szintes a ház, és szépen elvonultam a számítógéppel a felső szintre, nem is keresett. Nálunk 2 hét múlva lesz a férjemnek a nagyon nagy mély víz, 2 napra elutazom.:-) Még sosem volt 5 óránál többet egyedül a gyerekekkel. És most muszáj lesz reggel is felkelnie.

      Törlés
  5. Réka, ha éppen rosszcsont, akkor azt szeretné, hogy mindenki hagyja békén! :)

    VálaszTörlés