2014. május 23., péntek

Libidógyilkosság

Most csak ilyen párbeszédes posztokra futja... de le kell írnom, hogy hogyan ráztam le szerencsésen egy pasit a minap, amikor kimenőről hazafele menet, éjszaka, egyedül leszálltam a villamosról a VIII. kerületben. Szóval ez a 100 kilós, egyáltalán nem kellemes - sőt, fenyegető - kinézetű pasi utánam jött és leszólított:

- Ne haragudj, hogy az előbb hozzáértem a válladhoz...
- Semmi gond, helló!
- Megijedtél, mi? Höhö.
- Semmi baj, de mennem kell...
- Nekem nincsen csajom má' három éve...
- Igen? Hát nekem meg van férjem!!!
- Höhö, nem hiszem el! Pécsről jöttem fel, Soroksáron dolgozom...
- Bocs de mennem kell, vár a kisbabám otthon...
- Peeer-sze...! (alaposan végignéz) A k*rva életbe ekkora mellek! Basszus, ennek tényleg van kisbabája! Eteted, ugye? (mutogat)
- Igen, megyek is...
- Hát akkor helló!

11 megjegyzés:

  1. Basszus, micsoda tahó... csodálom a lélekjelenlétedet, én tuti féltem volna...

    VálaszTörlés
  2. Hát én biztosan bepisiltem volna. Pedig hogy megbeszéltük, hogy a környéken még soha semmilyen inzultus nem ért egyikünket sem... Nézd a pozitív oldalát, sikerük van melleidnek! :)

    VálaszTörlés
  3. Atyaeg! Ekkora osallatot!!!
    Csigusz

    VálaszTörlés
  4. Nagyon féltem!! Már épp azon gondolkodtam, kit hívhatnék fel, mit csináljak, bemerészkedjek-e az utcánkba vagy maradjak-e a körúton. És igen, mindenkinek hirdetem, h nem veszélyes a környék, csak annak LÁTSZIK :))

    VálaszTörlés
  5. Ne mászkálj éjszaka egyedül! Én legalábbis félek.

    VálaszTörlés
  6. Annyit mászkáltam egész életemben egyedül és mindig megúsztam. Ezért ilyen nagy az önbizalmam... pedig tényleg nem ártana óvatosnak lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak azóta vagyok ilyen óvatos mióta keveset vagyunk otthon. Itt mindig kocsival járunk, máshogy nem is lehet és ez ad egy olyan biztonságot ami otthon este gyalog vagy bkv-val nincs, ezért szokatlan és jobban félek azóta. Na meg a gyerek óta általában mindenben óvatosabb, félősebb lettem.

      Törlés
  7. Mindig itt élve is úgy látom, hogy sajnos más mostanában éjszaka egyedül mászkálni, mint mondjuk húsz éve volt :( És aki a nagy mell miatt szólít le, annak ez nem visszatartó erő (a nagy fenék, széles derékkal már inkább :D - de az sem eléggé)

    VálaszTörlés
  8. Jesszusom!
    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés